Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34hetes vygyok, első babánkat...

34hetes vygyok, első babánkat várjuk, három napja folyamatos haskeményedésem van, ügyeleten új értékkénk c2100-at írtak be a kiskönyvembe. Fekszem sokat, de lehet azért ülni is egy-két órát? A magnéziumtól sem múlik a keményedés.

Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem mondták hogy feküdni kell, akkor nem muszáj. egy kis mozgás kell azért ebben a korban is. én is 34 hetes vagyok, itthon vannak velem a 3 éves ikreim, tehát ha kellene se tudnék feküdni. nekem azt mondta az orvos napi 4x2 magne B6-ot ehetek a 36. hétig. tegnap egész nap egyedül voltam, feküdtem pihentem, mégis rosszul éreztem magam, szerintem a front miatt. ma pl. porszívóztam, ágyneműt cseréltem, mégis jobb. a keményedés, fájás is természetes már ilyenkor. További jó babavárást! Kitartás!
2013. jan. 23. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem pénteken kezdődött és egy óra alatt 2perces fájásaim/keményedéseim lettek előtte alig keményedtem! C1100as értekem rövidült méhnyak engem azonnal befektettek kaptam tüdö érlekőt egy csomó gyógyszert hogy ne legyen baj ha jön a baba! Akkor voltam 34+4hetes voltam! Hétfőn hazaengedtek de nem mondták hogy feküdjek csak hogy ha keményedek üljek le vagy feküdjek el! üdv 35hetes kismama
2013. jan. 23. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
C2100 méhszáj azt jelzi, hogy a külső méhszáj minimálisan megnyílt, a méhnyak csatornája és a belső méhszáj viszont zárt. Pihenés (folyamatos fekvés szükségtelen!), bő folyadékfogyasztás, magnéziumtabletta indokolt, görcsölés esetén keresse fel az illetékes szülészeti rendelést
2013. jan. 23. 18:46
 4/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm, megnyugodtam kicsit, úgyis ha nem érzem jól magam, lefekszem. Ha pedig bármi rosszabbat érzek, megyek az ügyeletre. köszönöm! :)
2013. jan. 23. 19:07
 5/5 A kérdező kommentje:
más valaki? :)
2013. jan. 24. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!