36 hetes vagyok, és úgy tudom ilyenkor már abba kellene hagyni a magnéziumot, DE nekem még jövő héten vizsgáim vannak, úgyhogy addig még semmiképpen nem akarom abbahagyni majd csak utána. Van valami jelentősége?
Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 18:25
1/8 anonim válasza:
Van. Nem véletlen találták ki, hogy a 36. hétig lehet szedni.
2/8 anonim válasza:
Nem fog jövőhétig megindulni a szülés csak mert abba hagyod a magnéziumot.. vagy mire gondolsz?
3/8 anonim válasza:
szerintem a vizsga okozta stressz miatt nem szeretné elhagyni..
melyik nap van a vizsga? aznap még szedd be, de utána, már ne vegyél be többet.
4/8 A kérdező kommentje:
igen, attól tartok, hogy ha abbahagyom nehogy beinduljon a szülés...
2013. febr. 8. 18:55
5/8 A kérdező kommentje:
hétfőn és pénteken... és sajnos nagyon-nagyon muszáj elmennem, pedig elhihetitek mennyire hiányzik még ez most nekem...:(
2013. febr. 8. 18:57
6/8 anonim válasza:
ha elhagyod a mg-t attól nem indul be a szülés, emiatt ne izgulj. de fel kell készülnie a szervezetednek (méhednek) a szülésre, ezért szokták a 36. héten abbahagyni a szedést.
ha ideges vagy a vizsga miatt, akkor hétfőn és pénteken vedd be, a két vizsga közt ne, és péntektől tényleg hagyd abba :)
sok sikert a vizsgákhoz :)
7/8 anonim válasza:
Egyrészt nem baj, ha pár nappal tovább szeded, másrészt viszont, attól, hogy abbahagyod, még nem fog beindulni a szülés! Sok sikert a vizsgákhoz!
8/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkinek aki válaszolt, az utolsó két válaszolónak különösen...bár a mai vizsga sajnos nem sikerült :(
2013. febr. 11. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!