Terhesség alatt napi fél liter coca-cola mennyit árt a magzatnak?
sajnos kérdező,igen te is tudod, hogy káros, és aki bíztat, az is tudja hogy káros. Nem csak terhesen ártalmas és egészségtelen, hanem nem terhesen is. De a fenti példák is mutatják, nem lesz maradandó baja a babádnak vagy neked ha néha-néha iszol. Próbálj meg valami mást megkívánni, és arra ráállni, hátha sikerül. Pl. a terhességem alatt rengeteg narancsot ettem, mert nagyon kívántam, a harmadik trimeszterben pedig a kakaóra és anyukám baracklekvárjára voltam rákattanva, azt reggeliztem minden nap vajas kenyérrel. Ezekben is van elég cukor, de ezekről nem köztudott, hogy ártalmasak az egészségre.
(az a válaszoló voltam aki a hányós sztorit írta...)
Én nem iszom. A kis pocaklakóm épp elég kalciumot von el én úgy gondolom, hogy a babának sem tesz jót. Viszont az egyéb összetevője miatt sem innám.
Szerencsére én nem is kívánom.
23 as és egyben 35 ös válaszoló...
a.biztos hogy felkészültél az anyaságra ilyen stílussal???
hamarosan egy kicsinek kell példát mutatnod....
nekem totál tönkrementek a fogaim a terhesség alatt, egyfolytában vérzett az ínyem, meglazultak a fogaim, kettő széttört, úgy, hogy nyomtam a kalciumot, c vitamint, + speckó fogkrémet használtam, mégis, na én ezért nem innék sok kólát terhesen
"ha beletesznek egy elvesztett tejfogat egy pohár szénsavas üdítőfélébe és néhány napig hagyják állni, utána már nem is találják meg a fogat, mert az üdítőkben lévő szerves savak annyira agresszívek, hogy a fogzománcot és a fogállományt feloldják! Ez a hatás az úgynevezett light üdítőitalok fogyasztásánál is igaz, hiszen a savak ilyenkor is belekerülnek az üdítőkbe, csak a cukrot helyettesítik mesterséges édesítőszerrel. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!