Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Napi 2,5 liter coca cola...

Napi 2,5 liter coca cola zerot iszok. Ez sok? Csak nem tudom hogy tudnék leszokni. Nagyon a rabja vok.17/f

Figyelt kérdés

Minden hét elejént veszek 8-10 2Literes coca cola zerot. Ez sok? Csökkenteniakarom kb napi 1,5-re

hogy csináljam ?

2010. aug. 16. 22:38
 1/9 anonim ***** válasza:
49%

Ez bizony sok...

Szokj le róla gyorsan.

2010. aug. 16. 22:41
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
Ha igy folytatod fiam jovore nem lesznek fogaid, fyki
2010. aug. 16. 22:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Napi fél liter is sok belőle, nem hogy 2,5.
2010. aug. 16. 22:46
 4/9 anonim ***** válasza:
55%

méghogy ha csak foga nem lesz ... koffeintartalma miatt eléggé taccsravágja a szívedet is, gyomrod is a színezékek miatt és a szénsav miatt és még sorolhatnám.

Én spec nem tudok meginni egy pohárral sem, mert annyira feldoppingol, hogy lüktet mindenem, és a szívem is kiugrik a helyéről... vigyázz vele nagyon!

2010. aug. 16. 23:20
 5/9 anonim ***** válasza:
55%

Hat most irok vmit ami igaz tortenet, remelem segit:

A fogorvosom 1 pohar Colaba tett egy ép fogat, 2 hét múlva csak egy kis por volt a pohár alján, eltünt a fog...

Szerintem legyél drasztikus, ne igyál többet, de max hetente egyszer, mondjuk hétvégén (én csak társaságba szoktam). Nagyon fog fájni, ha feloldja a fogadat!!!

Keress vmi mást amit megszeretsz.

2010. aug. 17. 00:37
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

00:57-es vagyok:

és csontritkulást okoz, mivel nem engedi beépülni a szervezetedbe a kalciumot, par ev mulva mar olyan derekfajasod lesz, vagy szekbe fogsz ülni, ott is görben... bocs, hogy durvakat irok, de gondolj bele, megéri Neked?

És szerintem mindenképp szedjél kalcium pezsgötablettát minden este egyet, legalább ennyit tegyél az egészségedért!

2010. aug. 17. 00:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Én ezért hordtam a fiamat az orvoshoz, mert csontritkulása lett.A keze 5x tört el fél év alatt.Mindenre gondoltunk, csak a colára nem, és nem is ivott ennyire sokat mint te.Ennek 3 éve, azóta az én küszöbömet a cola nem lépte át, a fiam sem ivott 3 éve egy kortyot sem.Még kamasz, így hála istennek rendbe jött,Te se mérgezd magad.
2010. aug. 17. 06:53
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
A párom kb.10 éve,mindennap megiszik 2 liter C.Colát,de megvan az összes foga,a szíve hibátlan,és csontritkulása sincs.Persze nem azt mondom,hogy egészséges ennyi kólát inni naponta,és gyerünk mindenki kövesse a példát,mert ez tutira nem egészséges!!!!!Szerintem ez ugyanolyan függőség,mint a cigi,vagy az alkohol...leszokni csak akarat kérdése.
2010. aug. 17. 10:21
 9/9 anonim ***** válasza:
84%

még a 1,5l is sok.

határozd el,hogy már pedig én nem fogok többet kólát inni.

minden csak elhatározás kérdése!

sok sikert. szükséged lesz rá.

2010. aug. 17. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!