Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvetetnél azért terhességet,...

Elvetetnél azért terhességet, mert félsz hogy nem kívánt nemű lesz?

Figyelt kérdés
3 fiú van nem akar még egy fiút, és fél hogy ő is az lesz, úgy érzi nem tudna beletörődni.
2013. febr. 14. 21:31
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Mivel mint írtam nem rólam van szó így fogalmam sincs csináltak e bármit is arra vonatkozóan hogy lány legyen, tekintve hogy nem tervezett a gyerek, tehát nem kísérletezgettek szerintem ilyesmivel hogy most akkor peteérés előtt vagy után vagy hogy.

Nem arról van szó amit az utolsó előtti írt hogy kísérletezgessenek amíg lány nem lesz, hiszen ezt NEM LEHET a 12.hét előtt megtudni pont ezért is nem szerintem, hogy nehogy vki ezt használja szabályozásnak.

Az én véleményem az nem érdekes mert most máséra voltam kiváncsi köszi a válaszokat.

2013. febr. 15. 13:17
 22/23 anonim ***** válasza:
NEM!!!!! Ha fél, hogy fiú lesz, inkább védekezzetek!
2013. febr. 15. 14:49
 23/23 anonim ***** válasza:

Az "utolsó előtti" ( szerény személyem) természetesen cinikus megjegyzésként utalt a kísérletezgetésre.

Feltételeztem, hogy a szövegkörnyezetből kiderült és nem veszed komolyan, dehát nincs mit tenni, ez van.

Remélem, befolyásol valamit az ott elhangzott vélemények többsége.

2013. febr. 15. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!