Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvetetnél azért terhességet,...

Elvetetnél azért terhességet, mert félsz hogy nem kívánt nemű lesz?

Figyelt kérdés
3 fiú van nem akar még egy fiút, és fél hogy ő is az lesz, úgy érzi nem tudna beletörődni.
2013. febr. 14. 21:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Azt mondják genetikusok,hogy akik ritkán szexelnek,és a sperma nem túl "friss",azoknak nagyobb eséllyel lesz lány a babájuk. Természetesen,ez nincs így minden esetben,de ha valaki bevet minden praktikát,hogy adott nemű gyermeke szülessen,ezt is bevetheti....
2013. febr. 14. 23:05
 12/23 anonim ***** válasza:
nem vetetném el, eszembe nem jutna ilyen marhaság....erről nekem az jut az eszembe h nem szereti annyira a fiait ....
2013. febr. 15. 07:20
 13/23 A kérdező kommentje:

Igen nekem is ez jut eszembe egyébként de azt mondja szereti őket és elfogadta hogy 3 fia vAN,de többet nem akar ha arra gondol hogy a 4. is fiú akkor nagyon kiakad. Én kérdeztem hogy dehát mi van ha lány de ilyen 50-50% ra nem akar "kockáztatni" elég hülye szó.

Ja és nem pontoztam le senkit, valaki előszeretettel nyomkodja a pirosat.:(

2013. febr. 15. 07:24
 14/23 anonim ***** válasza:

Nem, nem nem. Szerintem senki sem. Nálunk most jön a negyedik fiú! Na ő már besikerült terhesség, hármat terveztünk. A negyedik babát nem terveztük, és amikor kiderült, igencsak gondolkodóba estünk, hogy mitévők legyünk. Fel bírjuk-e nevelni, anyagiak, munkahelyem stb., de egy percig se gondolkoztunk azon, hogy elvetetnénk azért hátha ő is fiú. Szóval belevágtunk, és most már tudjuk, ő is fiúcska lesz, a párom először csalódott volt, hogy mégsem lesz lánya, de már megbékélt a gondolattal, csak egészségesen legyen!

Az más kérdés, ha csak terveződik a 4. terhesség, de ha már megfogant az a baba, semmiképp nem vetetném el emiatt!!!

2013. febr. 15. 07:51
 15/23 anonim ***** válasza:

[link]

Én sem tennék ilyet. Magyarországon (úgy tudom) mire megtudod a gyerek nemét, szerencsére már kifutottál az időből.

2013. febr. 15. 08:06
 16/23 anonim ***** válasza:

" nem akar "kockáztatni""

Talán akkor védekeznie kellett volna. Nem? Minek csinál gyereket akkor?

2013. febr. 15. 08:42
 17/23 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet előre kiszámítani. Ilyen alapon nem lehet gyereket vállalni. Van akinek tényleg nem jön össze. Egy ismerősömnek 3 lánya lett, pedig nagyon szeretett volna egy fiút is. Most a legnagyobb lányának már 2 fia van. Ő a legbüszkébb nagypapa a világon :)))
2013. febr. 15. 09:48
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem. Ha nem tervezett baba, akkor más a helyzet, mert lehet olyan a helyzetük, hogy tényleg nem akarja vállalni, bárkivel megtörténhet ilyen. De azért soha nem vetetném el, mert esetleg a 4. is fiú lesz.
2013. febr. 15. 09:55
 19/23 anonim ***** válasza:

Hát basszus nem tudok diplomatikus lenni, oltári nagy balf@sz ha így gondolkodik 3 gyerekes anyaként, vagy csak megzakkant a négy fal között a pelenkagőztől.

Ha mindenáron lányt akar és mégis fiú lenne, esetleg tegyen fel hirdetést valamelyik virtuális piacon az 1 Ft-os aukciók közé, vagy cseréljen valakivel, akinek lánya lett és fiút akar ( bár valószínűleg ez egyedi eset és nincs több ekkora gyökér a világon).

Amúgy ha tutira akar menni, létezik adoptálás is. Bár ezt nem szívesen ajánlgatnám ennek a fajtának.Viszont talán mégis humánusabb, mint "kísérletezgetni", amíg az X-ek találkoznak.

Javaslom elolvasásra "anyukának" a Szép új világ c. könyvet (Aldous Huxley ),onnan gyűjtheti a további ötleteket.

Egy halvány reménysugaram azért van arra vonatkozóan, hogy ez a kérdés kamu, és csak elméleti szinten kéred a véleményünket.

2013. febr. 15. 11:22
 20/23 anonim ***** válasza:

Ha a 4. is fiú lesz, akkor is beletörődtök mind a ketten. Amúgy csináltatok bármit is, hogy tutira lány legyen?

Gondolok itt arra, hogy peteérés előtt 3-4 nappal szexeltetek és utána 1 hetet kihagytatok, csináltál-e savas hüvelyflórát, ettél-e sok savas élelmiszert, stb.?

Illetve van a neten a kínai fogamzásnaptár is. Nézd meg, és írd itt meg, hogy lányt, vagy fiút jósol-e:

[link]

2013. febr. 15. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!