Tévedtek valakinél az uh-n, hogy milyen nemű lesz a gyerek?
nekem a héten megmondták h kisfiú, képem és videóm is van róla, összetéveszthetetlen :)
szóval én saját szememmel láttam, uh azért akinél egyértelmű felvétel van ott nem nagyon lesz változás...
leginkább szerintem kislányt lehet fiúnak nézni ha úgy van a köldökzsinór, ezért érdemes heréket is keresni :) mi mindkettőt láttuk uh a mi babánkból már nem lesz kislány :DDDD
Nekem is ezt mondta az orvosom, amit fentebb is írtak, hogy a kisfiú akkor biztos, ha nemcsak kuki, hanem herék is látszódnak.
Nálunk mindkét fiúnál látszódott minden, ezért biztosak voltunk benne, hogy születésükkor is fiúk lesznek. :)
Amúgy két olyan ismerősöm van, akinek kislányt mondtak, és fiú lett, egyiküknek még a szülés előtti UH-n is azt mondták, hogy lány.
hogy érted hogy valamit elrontottatok ? meg kisfiút is megtanulsz szeretni?
ennyire lányt akartatok?
Mi is kislányt szerettünk volna,és kisfiúnk lesz,de nekem tök mind1,csak egészséges legyen!!! :) Én a kisfiamat is ugyan úgy elfogadtam mintha kislány lenne,és imádom őt :D
Egyébként nekünk 13 hetesen mondták meg,hogy kisfiú lesz(4D-n),aztán a 18 hetes Uh-on már 100%-ra kisfiút mondtak,aztán voltam ügyeleten 22 hetesen akkor is kisfiút látott a doki,aztán a 24 hetes Uh-on is kisfiút látott a doki,és a 25 hetes 4D-s Uh-on is láttuk a kis kukiját :) Láttuk a here zacsiját is,és még állt is a kis kukija :) Úgyhogy az én pocakom 1000%-ra kisfiút rejt :D Belőle már tutira nem lesz lány :) Majd a kis tesót megpróbáljuk lánynak összehozni,de ha ő is fiú lesz az sem fog érdekelni,csak majd ő is egészséges legyen :)
27+3 hkm
Pffff.... rettentően sajnállak. :( Nem azért, mert esetleg fiad lesz, hanem a hozzáállásod miatt. Igazad van, valamit elrontottál magadban. Ne haragudj a szavaim miatt, de én gyerekpárti vagyok.
Két kisfiú és egy magzat anyukája
(mindegy, milyen nemű lesz!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!