9-10 hetesen lehet a crl 6 mm-es?
Szerintem volt, láttam, de nem mondta ki a doki.
5 hét 6 napot mondott a mensi szerint. És előtte 1 héttel 9x10 mm es petezsák látszott.
Ez így megfelelő?
Csak megfordult hogy mi van ha 3-4 héttel hamarabb készítettük, csak megjött attól. De az nagy különbség lenne, nem?
Köszi a válaszod
Nem, kizárt.
Jól mérte a doki. Pontosabban nem is közép időben fogant, hanem 2-3 nappal előbbre tippelem (de nem több héttel)
Elég rendszertelenek voltak az utóbbi időben, 26-29 napra jött meg mindig.
Decemberben 4.én jött meg 26 napra, voltunk együtt 19.-én. Januárban 2.án jött meg, amikor elmúlt akkor voltunk együtt de 4 nap folyamatosan, hátha mégis sikerül. És most lett a teszt pozitív 3.-án csináltam. Voltam dokinál, akkor még szerintem csak petezsák volt amit én láttam, de nem mondott se embriót, se szívműködést. Most jöttem a dokitól azt mondta 5h 6 nap. kb 6 hetes vagyok, és most 6mm a baba.
11.én ha jól emlékszem.... Elég hihetetlen, de inkább ez, mint az előző hónapban, akkor is csak egyszer voltunk együtt.
Mindegy is, sikerült végre.
Hátha ebből okul valaki, és másnak is sikerül így, akkor amikor nem is számít rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!