Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetesen olyan a hüvelyválad...

35 hetesen olyan a hüvelyváladékom, mint amikor.!?

Figyelt kérdés
...be vagyok indulva.Na szóval értitek.Pedig egyáltalán nem vagyok.Nem sok van.Tegnap este volt meg ma reggel,azóta nem tapasztaltam.Méhszáj értékem 3100.Ötlet hogy mi lehet ez?

2013. febr. 12. 10:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos nem tudom, hogy mitől lehet, én úgy olvastam valahol hogy a terhesség alatt normális hogy változik a hüvelyváladék. Egyszer vizes, aztán ilyen-olyan...

Nekem már 2 hete olyan mint neked, egyszer-egyszer átvált vizesre, de mintha én is állandóan belennék indulva, olyan.

32hkm

2013. febr. 12. 10:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Híg hüvelyváladékod van. Ennyi.

Nincs ezzel semmi baj.

Ha nem csíp, nem viszket, vagy nem "záptojás szagú" akkor rendben.

Egyéb esetben doki.

2013. febr. 12. 10:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt teljesen normális a bőséges hüvelyválladék. Ahogy telik az idő, egyre több lehet.
2013. febr. 12. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!