32 hetesen láz és erős köhögés nem árt nagyon?
Figyelt kérdés
A lázzal még elbírok, eddig a max 38fok volt, Panadolt szedek rá, de a köhögésem elég durva, nagyon kell erölködnöm, még a hányinger is rámjön. Köhögés közben nagyon feszül a hasam, a méhem, még a szemérem csontom is fáj közben, nem lesz ebből baj?2013. febr. 12. 10:37
1/9 anonim válasza:
Reméljük, hogy nem, de biztos, ami biztos ezt a kérdést orvosnak tedd fel, mert itt nem azok válaszolnak neked.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, köszönöm. Csak sajnos holnapig nincs doki és már aggódom picit.
2013. febr. 12. 11:06
3/9 anonim válasza:
Tudomasom szerint a laz az ami bajt okozhat, de hogy mit azt nem tudom. Surgossegi nincs nalatok?
4/9 anonim válasza:
A láz a veszélyesebb, azt mindenképpen csillapítsd (ha már nem tudod, akkor ügyelet)! De a köhögéssel is kezdened kellene valamit, mert az erős köhögéstől megrepedhet a burok! Jobbulást!
5/9 anonim válasza:
Valamilyen orvoshoz biztos, hogy elmennék...
6/9 anonim válasza:
Én most vagyok 28 hetes és a múlt héten voltam lázas és sokat köhögtem. Köhögésre Stodalt használtam de azt hiszem inkább az idő segített. Nekem a háziorvos azt mondta hogy a láz (nekem 39.4 volt) már ennyi idősen nem okoz gondot mert mindene ki van fejlődve a babának, a köhögésről meg nem is beszéltünk hogy az is baj lehetne pedig én is aztán erőlködtem rendesen és sokszor azt hittem kiesik belőlem a gyerek. :) Tegnap voltam nőgyógyásznál is én nincs semmi baj a babával sem a burokkal sem a méhszájjal.
7/9 anonim válasza:
Menj el az ügyeletre, ott is biztos tudnak segíteni.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Holnap reggel megyek orvoshoz, de tudom hogy sajnos nem fog semmit adni a köhögésre. Hál isten a lázam lement.
2013. febr. 12. 14:45
9/9 anonim válasza:
Szerintem vegyél Stodalt. Az egy homeos szirup köhögésre, Én is azt adok a babámnak. Azt terhesen is szedheted. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!