Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A több napja tartó, nagyon...

A több napja tartó, nagyon erős köhögés árthat a babának?

Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok és már eléggé látszik a pocakom. Nemrég viszont a köldökömtől egy kicsit fentebb mindkét oldalt nagyon kemény lett. Ez mitől lehet? A köhögéstől? Nem lett baja a babának?
2010. máj. 11. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia, én 25-26. hétben kaptem el egy csúnya köhögést. A végén már fájt az oldalam a köhögéstől. Nagyon féltem, hogy valami baci bejut hozzá. Biztos nem lehetett kellemes a rázkódás köhögés közben. Kábé 2 hétig köhögtem. Szerintem nem lett baja a babámnak, nagyon aktív. 28. hetemet kezdem holnap, és szombaton megyek 4d-re, legalább csekkolom, jól van e, de szerintem kugya baja:D
2010. máj. 11. 16:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát remélem tényleg igazad van és tényleg semmi baja, mert már fáj a hasam a sok köhögéstől.

Minden jót neked!

2010. máj. 11. 18:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Az utolsó hónapot álmatlanul fuldokolva vészeltem át, annyira köhögtem. Egy teljes hónapig. Még a hangom is elment egy hétig. És az állapotomban senki semmit nem mert felírni gyógyszert. Egyedül egy patikus kismama segített ki, aki javasolt egy orrsprat, hogy legalább levegőt tudjak venni(ő is azt használta az előző terhessége és az akkori alatt is)

A babának nem lett semmi baja, csak én voltam placs.

Nálad sem azért lett az a valami keményebb, bocsi nem tudom elképzelni, mert köhögsz, ráadásul a méhed még nem nagyon van a köldöknél ennyi idősen. Még úgy 6-7hét.

2010. máj. 11. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!