Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A hasam alját kicsit érzem és...

A hasam alját kicsit érzem és ez picit aggaszat, nem erős fájdalom de érzem, remélem csak az erős köhögés miatt?

Figyelt kérdés
Lerobbantunk párommal. Nagyon köhögtem hőemelkedésem lett volt hogy felment 37,5-re is. Kérdeztem nődokimat hogy mit tegyek, azt mondta hogy algoprint szedhetek és sok vitamint.1/2 szemeket vettem be egyszerre, ez mellett zuhany, gyümölcs, citromos tea, fokhagyma.Sokszor nyilalt bele alul a hasam egy egy hirtelen tüsszentésbe vagy köhögésbe. Mi a véleményetek? Ugye nem lehet komoly baj? 12+3 hetes km
2009. nov. 23. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy tényleg a köhögés miatt fáj. Ha a baba egészséges, jól megtapadt a lepény, egy megfázás vagy akár influenza nem árthat a babának, főleg, ha nincs magas lázad.
2009. nov. 23. 09:57
 2/5 A kérdező kommentje:
az az igazság hogy nem tudom meddig mehetett volna fel mert nem vártam meg...ahogy 37 fölé ment bevettem egy fél algopirint.
2009. nov. 23. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Amikor köhögsz, vagy tüsszentesz, akkor kuporodj össze, vagy ha fekszel, akkor fordulj oldalra és kifli pózban köhécselj. Akkor kevéssé fog feszülni a méhed és minden más is.
2009. nov. 23. 10:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális. Nem kell hozzá hőemelkedés sem. :)

Én már az elejétől kezdve összegörnyedve tüsszentek és fújok orrot. Próbáld meg úgy!

És jobbulást!

13 hetes km

2009. nov. 23. 10:51
 5/5 A kérdező kommentje:

igen:)

ezeket a pozitúrákat alkalmazom én is:)

köszönöm nektek:)

remélem a babómnak nem lett baja

2009. nov. 23. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!