Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az erős köhögés zavarhatja,...

Az erős köhögés zavarhatja, okozhat e gondot a magzatra nézve? 33 hetesek vagyunk

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nem lesz semmi baja :)
2010. okt. 4. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Zavarhatja, de baja nem lesz tőle.

Én utánakérdeztem, mert kétszer is erős köhögős beteg voltam, egyszer az elején, egyszer a végén, az orvosaim szerint viszont nem lehet baja tőle.

2010. okt. 4. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz baja.Nekem a gyomorsav marta meg a torkom,és ezért én is köhögtem másfél hónapig.Majd megfulladtam.Néha fájt egy kicsit a pocim.De ennyi.A fiam teljesen egészségesen született.
2010. okt. 7. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem mellhártyagyulladásom volt 32 hetesen és elég rondán köhögtem de semmi baja nem lett tőle. sinupret drazsét szedtem nagyon jó. ez ilyen gyógynövényes bogyó ha gondolod érdeklődj a gyógyszertárban vagy dokidnál.
2010. okt. 7. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!