Melyik babakocsit vennéd meg inkább ezek közül?
A szín most nem érdekes, én sem zöldet szeretnék... Inkább a típusra értem a kérdést!
Nagyjából ugyanazt tudja a két kocsi, és ugyanannyi az eredeti áruk.
De mégis te melyiket választanád?
Pozitív, negatív vélemények is érdekelnek!! :-)
Szia!
Én a Kunertről olvastam anno és sokan írták, hogy jó, de van egy hozzá teljesen hasonló és árban jobb, a Tomas Bomble Bee. Na mi a 14. héten meg is vettük egy webáruházból 57.000ft-ért, ingyen szállítással.(sajnos most nem találom a neten ezt a webáruházat) Minket amúgy is korlátozott a 60.000ft-os keretünk.
Nekem nagyon tetszik, jó kis masszívnak tűnik, nagyon szép, jó a rugózása is.
32hkm
4-es vagyok!
Több ismerősömnek is van akik ráugrottak az ára miatt, és nem telt egy nap, hogy szidták.Váz, méret, kerekek, súly, anyag, tárolni sem egyszerű...stb problémák miatt, inkább nem részletezném!
NEM KELL MINDENT MEGVENNI AMI OLCSÓ!
Tudom vonzó az ára, és sokaknak ez is nagy pénz, de azért a gyerek biztonsága az első!
Nézzétek meg ezt a honlapot!
Egy jobb minőségű 3 funkciós babakocsi kb.100.000.-től kezdődik újonnan!Akkor vajon miért árulják 70.000.-körüli összegért?Na, nem mindegy!
Én hiszek az ár-minőség arányban, nem véletlen, hogy ami olcsó, az olyan is!(és most nem csak a babakocsiról van szó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!