Melyik babakocsit vennéd meg inkább ezek közül?
A szín most nem érdekes, én sem zöldet szeretnék... Inkább a típusra értem a kérdést!
Nagyjából ugyanazt tudja a két kocsi, és ugyanannyi az eredeti áruk.
De mégis te melyiket választanád?
Pozitív, negatív vélemények is érdekelnek!! :-)
Nekem tetszik a zöld :)
A Kunert valamiért egy picit jobban tetszik. Nézegettem a tulajdonságaikat és hát nagyon hasonlóak.
Egyiket sem!Rakás szar mind a kettő!
Lehet olcsó, de olyan is!
A Kunert szebb, az jutott eszembe róla, hogy lágyabbak a vonásai :)
A kerekei jobbak.
Az Anmart néztem élőben, iszonyú nehéz és valszeg a Kunert is. Nem tudom, ez számít-e.
Aha, ultrakönnyű vázszerkezet. Ja, meg rá a többkilós "feltét" :)
Nézd meg élőben, ha lehet.
4. válaszoló!
Miért rakás szar?
Hatalmas dögnehéz elfoglalja a csomagtartót, emelni egy rémálom. Ez tipikusan az a babakocsi ami még kicsi korban jó de a sportrészes időszakban ( 6 hótól felfelé) garantáltan az agyadra megy majd hogy ilyen nagy batár és lecseréled. Akkor meg megér 80 ezer ft-ot? Olcsó? Hát olcsónak nem nevezném azért...csatlakozom az előttem szólókhoz, tereptől függően vennék egy használt jané szettet, vagy bébéconfortot vagy quinny speedit mózessel (csak azért nem a buzzt írom mert az drágább de 80 ért király kis szettet lehet kifogni abból is mózessal hordival) pierre cardin Ps692-t, abc design comet s4, cobrát. Vagy ha nem ragaszkodsz a merev cserélhetős mózeshez akkor graco quattro tourt hordival.
Ha jobb a terep illetve városban használnád és szempont hogy kisebb és könnyebb legyen akkor chicco trio for me szettet vagy bébé confort loolát mózessel hordival.
Ezeket mind használtan persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!