Melyik babakocsit vennéd meg és miért?
Akinek kétkaros van,attól kérdezném, hogy könnyű azokat egy kézzel is irányítani? Van valami hátránya esetleg? Valahogy ódzkodom tőle. Még sose próbáltam ki mondjuk.
Erről a két kocsiról lenne szó:
A hauckot venném. Nem szeretem a két karosat, mert nehéz irányítani.
Vettünk egyet, de nagy mellényúlás volt, két hét után eladtam, és vettem egy egyszerű graco sportkocsit, ami egybe tolókaros. Na azt imádom, már a második gyerekkel nyúzom, és szerintem ki fog bírni egy harmadikat is :)
Nekünk a második van, csak bordóban. Én sem vettem volna sose kétkarosat, főleg, hogy az elején nagyon sokat telefonáltam séta közben (amíg a babám aludt). Ezt még könnyebb tolni, irányítani mint a korábbinkat, mert kisebb, könnyebb. Mekkora gyerkőcnek szeretnéd. Mert mi nyárra vettük most 16 hónapos fiamnak. Egy pici babát nem tennék bele. Ja, és azért vettük a bordót, mert a bézs színűt néztük, de abból csak a kiállított darab volt, ez a szín meg nekem túl sötétnek tűnt nyárra. De ez egyéni.
Én nagyon szeretem ezt a kocsit. Kicsit fapados persze, dehát könnyű sportkocsi. Nem lehet egyszerre kényelmes, nagy, nagykerekű és könnyű is, nem igaz? :o)
Mindenképp a 2.-at venném! Már csak a tolókar miatt is.
Egyik ismerősömnek az 1. van, de nagyon gáz még kinézetre is. Meg nekem olyan, mintha szét akarna esni. Olyan idétlen a váz. (Ezt most nem tudom máshogy leírni) :)
Köszi szépen! Értem teljesen, mit akartél mondani vele.
Akkor ez tuti kilőve! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!