Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik babakocsit vennéd meg...

Melyik babakocsit vennéd meg és miért?

Figyelt kérdés

Akinek kétkaros van,attól kérdezném, hogy könnyű azokat egy kézzel is irányítani? Van valami hátránya esetleg? Valahogy ódzkodom tőle. Még sose próbáltam ki mondjuk.

Erről a két kocsiról lenne szó:

[link]

[link]

2011. ápr. 8. 13:04
 1/10 anonim ***** válasza:
A Shoppert venném,épp azért mert a két karosakat egyáltalán nem lehet egy kézzel irányitani.
2011. ápr. 8. 13:09
 2/10 anonim ***** válasza:

A hauckot venném. Nem szeretem a két karosat, mert nehéz irányítani.

Vettünk egyet, de nagy mellényúlás volt, két hét után eladtam, és vettem egy egyszerű graco sportkocsit, ami egybe tolókaros. Na azt imádom, már a második gyerekkel nyúzom, és szerintem ki fog bírni egy harmadikat is :)

2011. ápr. 8. 13:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Sokat segítettél! Valahogy én is így gondoltam.
2011. ápr. 8. 13:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Mind a kettő hauck :D
2011. ápr. 8. 13:17
 5/10 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak is nagyon köszönöm! Meggyőztetek. Igaz, olvastam már olyat, hogy valaki azt írta, nagyon könnyű irányítani fél kézzel is a kétkarosokat, de lehet, hogy az valami nagyon szuper, jól összerakott, könnyű járgány volt. Akkor maradok az egykarosnál. Még egyszer köszi mindkettőtöknek!
2011. ápr. 8. 13:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Tényleg :) bocsi, azt nem néztem meg annyira :D Szóval a shopperre gondoltam :)
2011. ápr. 8. 13:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekünk a második van, csak bordóban. Én sem vettem volna sose kétkarosat, főleg, hogy az elején nagyon sokat telefonáltam séta közben (amíg a babám aludt). Ezt még könnyebb tolni, irányítani mint a korábbinkat, mert kisebb, könnyebb. Mekkora gyerkőcnek szeretnéd. Mert mi nyárra vettük most 16 hónapos fiamnak. Egy pici babát nem tennék bele. Ja, és azért vettük a bordót, mert a bézs színűt néztük, de abból csak a kiállított darab volt, ez a szín meg nekem túl sötétnek tűnt nyárra. De ez egyéni.

Én nagyon szeretem ezt a kocsit. Kicsit fapados persze, dehát könnyű sportkocsi. Nem lehet egyszerre kényelmes, nagy, nagykerekű és könnyű is, nem igaz? :o)

2011. ápr. 8. 13:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, köszi szépen Neked is! 16 hós a fiam és neki szeretnék venni egy sportkocsit, ami azért strapabíró és a telet is kibírja majd. Ja, tök igazad van, sajnos valamiről le kell mondani.
2011. ápr. 8. 14:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Mindenképp a 2.-at venném! Már csak a tolókar miatt is.

Egyik ismerősömnek az 1. van, de nagyon gáz még kinézetre is. Meg nekem olyan, mintha szét akarna esni. Olyan idétlen a váz. (Ezt most nem tudom máshogy leírni) :)

2011. ápr. 8. 20:47
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! Értem teljesen, mit akartél mondani vele.

Akkor ez tuti kilőve! :)

2011. ápr. 9. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!