Gonoszság tőlem, hogy nem akarom hogy a babánk a mi szobánkban aludjon?
Van egy szobánk amit hamarosan meg is csinálunk babaszobának, az ajtaja 2m-re van a miénktől, ha nyitva hagyjuk az ajtókat akkor mindent simán lehet hallani.(vettünk bébiőrt és légzésfigyelőt is) Én szeretném, hogy a babánk megszokja a külön szobát már az elejétől fogva. Sok ismerősöm küzd azzal, hogy újszülöttként a saját szobájukban aludt a baba, esetleg maguk mellé is vették az ágyban, barátnőm 4 éves kislánya még mindig a szülők között alszik mert 1-2 hónaposan odavették magukhoz és azóta nem tudják leszoktatni. Én nem akarok így járni.
Szeretném, ha a babánk is megszokná, hogy van külön szobája, saját ágya, és szeretném a mi kis szféránkat is megtartani magunknak.
Mindenki azzal piszkál, hogy miért nem rakjuk a babaágyat a mi szobánkba, mert szerintük ez lenne a természetes, minek egy pici babának külön szoba...
Amúgy a babaszobába lesz egy kinyitható kanapé, tehát bármi lesz én eltudok majd ott aludni.
Önző vagyok?
32hkm
Mi is így csináltuk, annyi különbséggel, hogy én bent aludtam a gyerekkel, párom pedig kint a mi szobánkban. Így nem zavartuk éjjel, tudott pihenni, a lányunk pedig nem szokott rá arra, hogy köztünk aludt. Ameddig szoptatsz úgyis az lesz kényelmesebb, hogy mellette fekszel. Ha felébreszt hogy éhes, gyorsan megeteted, és mindenki jól járt. :)
Annyit hozzátennék a dologhoz, hogy minél nagyobb lesz, annál inkább rá kell szoktatni arra, hogy evés után a saját ágyában aludjon tovább. Így nem lesz hiszti azért, hogy veled aludhasson. :)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!