Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek most mit tegyek?

Szerintetek most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma voltam vizsgalaton meg ultrahangon. 6 hetes terhes vagyok es az orvos azt mondta hogy nincs szivhanga. mondtam elotte a dokinak hogy nem szeretnem megtartani. mondtam neki hogy nem baj e hogy nincs szivhangja erre azt ha mar elvetetem nem mindegy. kb azota sirok.....most mit csinaljak? ilyenkor nem kellene gyorsan elvetetni ne h hullamergezest kapjak?
2013. febr. 12. 14:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
koszonom azok ertelmes valaszat akik nem a.kerdesre valaszolnak....hanem hogy mar nem mindegy.....koszonkm szepen
2013. febr. 12. 14:43
 12/21 anonim ***** válasza:
Neked az jobb érzés lenne, ha egy élő magzatot szabdalnának szét a méhedbe? Hát te tudod. 1-es.
2013. febr. 12. 14:43
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod akkor télleg jobb ha nem dobog a kicsi szive igy talán nem érez és könnyebb lesz:(Azt esetleg megkérdezhetem hogy mért nem akaod megtartani?
2013. febr. 12. 14:46
 14/21 anonim ***** válasza:
84%
Hogy hogy nem hívott vissza a doki ha el akarod vetetni? Vagy mondta,hogy ki fog lökődni magától ha elhalt? Azt nem értem miért sírsz? Meggondoltad magad ahogy láttad? Vagy most akkor mi bánt?
2013. febr. 12. 14:46
 15/21 anonim ***** válasza:
53%

elég akkor menned, amikorra kiírtak abortuszra, értsd meg légyszi, hogy korántsem biztos, nem él a baba, 6 hetesen van, hogy még nincs sz.h.

nem kapsz semmilyen mérgezést, főleg, ha nem is vérzel

2013. febr. 12. 14:47
 16/21 anonim ***** válasza:
55%
a szerintetek mit tegyek kérdésre válaszolva, jelentkezz be abortuszra, vagy amit az orvos mondott, és máskor védekezz
2013. febr. 12. 14:48
 17/21 anonim ***** válasza:
28%
nem mindegy neked van e szivhangja vagy sem? gondolkodj már el aztan bögjél azzal aztán mindent megoldasz gratula
2013. febr. 12. 14:54
 18/21 anonim ***** válasza:
72%

Mit tegyél? Kövesd az orvos utasításait. Ha el akarod vetetni, akkor menned kell tovább a családsegítőbe, védőnőhöz stb. Biztos mondta a doki.

6 hetesen meg alapból nem nagyon szokott még szívhang lenni, ez nem úgy működik, hogy megfogan a baba és már dobog is a szíve!

2013. febr. 12. 14:55
 19/21 anonim ***** válasza:
57%

6 hetesen nálam sem volt szívhang, baba 3 mm volt...nem is lett később sem, pedig a 8. hétig vártunk és csak utána műtöttek....

hullamérgezést nem fogsz kapni, eleve 3-5 mm között van...hogy kapnál ? egy 4 hós baba egészen más tészta....nálam is 2 hetet várt a doki a műtéttel...az is lehet magától beindúl majd a vetélés...

amúgy nem értem miért sirsz ne haragudj....nem akartad azt a babát, nem ? mert akkor így még abortuszért sem kell fizetned, ingyen megcsinálják.....

2013. febr. 12. 14:56
 20/21 anonim ***** válasza:
46%

A dokid nem mondott semmit a továbbiakkal kapcsolatban?

Szerintem ilyenkor minél előbb megtörténik a missed ab (mert ha nincs szívhang akkor annak minősül és nem abortusznak).

Sok ismerősömnek, akinél gond volt azonnal adtak rövid időn belül időpontot a műtétre.

Beszélj az orvosoddal.

Nem várnak semmilyen spontán vetélésre,ez nem így megy!

Semmi nem indokolja,h várjon a műtéttel.

Ha nem úgy áll hozzád,akkor pedig menjél el máshoz.

2013. febr. 12. 16:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!