Létezik hogy menstruáció utáni napon legyen peteérésem? Vagy most mi van?
Figyelt kérdés
tegnap lett vége a menstruációmnak.ma éreztem kis szúrkálásokat a hasam aljában.csináltam egy LH tesztet és olyan erős rajta a teszt csík hogy majd kiveri a szememet.(még mellékesen:ritkán kívánom a tesztet,de pár napja meg vagyok érte őrülve,bár nem tudom hogy ez is mitől lehet)babát szeretnénk már egy jó ideje.szóval lehet hogy most van peteérésem?de akkor nem lesz belőle semmi,mivel nem lesz hova megtapadnia.vagy nem jó a teszt?köszi a válaszokat2013. febr. 11. 18:55
11/13 anonim válasza:
Szia!
Én is biztatnálak akkor :)
Az én kislányom a mensi utáni első napon fogant!!
Épp 4 hetes ma...
12/13 A kérdező kommentje:
jaaaaaaaaaaj kedves utolsó!olyan kedves vagy!olyan erőt adtok nekem ezzel hogy szinte szárnyalok!végre vissza kaptam a reményt!és gratulákok a kislányodhoz!jó egészséget nektek!
2013. febr. 11. 20:38
13/13 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint menstruáció után is meg tud tapadni és megmaradni?ezek szerint igen.jaj nagyon izgatott vagyok.a párom sajnos éjszakás,de hajnalban ha hazajön akciózunk!lelkesen elújságoltam neki amiket írtatok és ő is nagyon izgatott :)
2013. febr. 11. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!