Létezik hogy menstruáció utáni napon legyen peteérésem? Vagy most mi van?
Figyelt kérdés
tegnap lett vége a menstruációmnak.ma éreztem kis szúrkálásokat a hasam aljában.csináltam egy LH tesztet és olyan erős rajta a teszt csík hogy majd kiveri a szememet.(még mellékesen:ritkán kívánom a tesztet,de pár napja meg vagyok érte őrülve,bár nem tudom hogy ez is mitől lehet)babát szeretnénk már egy jó ideje.szóval lehet hogy most van peteérésem?de akkor nem lesz belőle semmi,mivel nem lesz hova megtapadnia.vagy nem jó a teszt?köszi a válaszokat2013. febr. 11. 18:55
1/13 A kérdező kommentje:
bocsi elírtam:a szexet kívánom ritkán,de pár napja éjjel-nappal csinálnám :D
2013. febr. 11. 18:56
2/13 anonim válasza:
Egyébként szabályosak a ciklusaid, más ciklusban nem volt ilyen ovutesz gond.
3/13 A kérdező kommentje:
ebben a hónapban akartam elkezdeni az ovutesztelést.szabájosask a ciklusaim,de mosta mensim első két napján erős vérzésem volt és darabos.a harmadik meg negyedik napon pedig még szinte pecsételő sem.éppen egy pici volt a papíron pisilés után
2013. febr. 11. 19:04
4/13 A kérdező kommentje:
és az utolsó két napon nem is az a sötét vér volt,hanem nagyon halvány piros vér.van már egy fiam.27 éves vagyok,de ilyen még nem volt velem.
2013. febr. 11. 19:07
5/13 anonim válasza:
Hát szerintem majd nézd meg a következő ciklusban is. A ciklus eleji magas lh szint hormoproblémára utalhat-
6/13 A kérdező kommentje:
ohhh.hát erre nem számítottam :( és az LH szintnek van köze ahoz hogy ennyire kívánom a szexet mostanában?azért ilyen nagy kérdés ez nálam,mert eddig akár egy hónapig is meglettem volna nélküle,ami a páromnak is feltűnt
2013. febr. 11. 19:17
7/13 anonim válasza:
A menstruáció utáni 2.-3. napon lettem terhes. Előtte csináltam az ovu tesztet és mindig pontosan meg is mutatta félidőben mégsem lettem terhes. Aztán egy más módszer szerint pont a mensi utáni napokra írta, h termékeny leszek és így is lett:-) 35 hkm
8/13 anonim válasza:
Nem jellemző bár lehet, mivel a magas lh szint normál esetben az ovulációkor van és ugya a szervezet ilyenkor érzékeli, hogy szexelni kell, de lehet, hogy pszichés. Azlrt még nem kell megilyedni simán lehet, hogy semmi bajod, csak most korábban volt péd.
9/13 A kérdező kommentje:
jaaaaj kedves 7-es válaszoló olyan nagy erőt adtál most nekem!!! gratulálok neked és reménykedek hogy nekem is sikerűl mint neked!
2013. febr. 11. 19:22
10/13 A kérdező kommentje:
kedves 8-as válaszoló.remélem neked is igazad van és csak pusztán tényleg most van peteérésem :)
2013. febr. 11. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!