Nagy baj ha bevettem egy algoflexet tegnap előtt? Nagyon aggodom.
Sziasztok.Azért raktam fel ezt a kérdést mert ma olvastam hogy milyen káros az algoflex nem is gondoltam volna és nagyon beparáztam.Nagyon fájt a fejem és nem használt a homeos bogyo hideg vizes borogatás jégzselé a homlokra szoval semmi és csak az volt itthon.
De 1 db ot vettem be aggodjak vagy nem lesz semmi?
kérlek irjatok.Köszi előre is.
Szerdán leszek 16 hetes.
Már nem fáj rögtön elmult tőle...azóta sem fáj kopp kopp.
Gondolom a fronttol volt de legközelebb akkor rubophent veszek be.vagy algopirint nem lehet?
terhesen efferalgam a legbiztonságosabb, a betegtájékoztatóban az van, hogy rubophent sem szabad!!!
esetleg panadol, de azt is beszéld meg a dokiddal. efferalgam-ot lehet
1 szemtől szerintem semmi bajotok nem lesz
Az én nőgyógyászom az algopyrint javasolta fejfájásra, fel is írta nekem receptre. Nem tudom mi az algoflex és pyrin közti hatóanyag különbség, esetleg keress rá!
15 hetes km
Én semmilyen gyógyszert nem szedtem a terhesség alatt, pedig az elején iszonyatosan migrénes voltam.
Nem ajánlottak semmi gyógyszert erre.
Nekem azt mondták, hogy ilyenkor igyak meg 1 nagy pohár hideg mentes ásványvizet fél vagy egész citrom levével.
Nem hiszitek el, de bevált, kb fél óra után kezdett kitisztulni a fejem, aztán el is múlt a fejfájásom.
Boldog babavárást!
25 km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!