Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy gáz, ha bevettem egy...

Nagy gáz, ha bevettem egy Coldrex tablettát 18 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
Egyszerűen megőrülök, nem bírtam elaludni, mert be van dugulva az orrom, és a férjemnek ez be szokott válni. Már meg is bántam. Igaz, rajta van, h. kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét... Ugye egy szemtől nem lesz nagy baja a babának?
2011. aug. 22. 01:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha be van dugulva az orrod, miért nem orrcseppet használsz?

Hogy a kérdésedre is válaszoljak: legközelebb, amikor mész a nőgyógyászhoz, mond el, gondolom egy tablettából még nem lesz baj, esetleg jobban figyelnek majd az uh-k során.

2011. aug. 22. 07:58
 2/3 anonim ***** válasza:

35 hetes vagyok,terhességem elejétől orrcseppezek éjjel, (baba orrcsepp)orrdugulás miatt!A dokim (aki egyébként az MTA igazgatója,tehát nem egy rossz orvos) aztmondta,nem lesz baja a babának az orrcsepptől!Nekem csak éjjel kell,de szerintem cseréld le a coldrexet valami kisgyermek orrcseppre!Az legalább tuti hat!

35hkm

2011. aug. 22. 08:45
 3/3 anonim ***** válasza:
egy coldrex nem hiszem, hogy ártana, de ugyanűgy hasznáéni se fog.
2011. aug. 22. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!