15 hetes vagyok, majd szétrobban a fejem, úgyhogy bevettem egy algopyrint, nem lesz gond?
remélem nem lesz...
Kedves második,nem tömöm magam gyógyszerekkel, nem vagyok hülye, te viszont bunkó vagy!!!!Borogatással szoktam megoldani, de ma nem múlt el attól sem sajnos.Szinte naponta fáj, nem is kicsit és az első, hogy feladtam....
A panadolt ismerem,az első terhességemnél próbálkoztam vele 1x, de nem használt semmit :(
Semmi bajotok nem lesz!
Nagyon kevés gyógyszer árt csak terhesség alatt!!
Vegyél be nyugodtan, nem szabad fájdalomban lenni. Nem jó Neked se, meg a babának se.
gyógypedagógus
Szia!
Semmi bajod nem lesz tőle. Nekem is a doki javasolta az Algopyrint. Aki azt mondja, hogy bírd ki annak igazán még nem fájt a feje. Én mindig is fejfájós voltam, sajna oka is van, de pont emiatt tudtam, hogy mikor kell és mikor felesleges bevenni gyógyszert. A terhesség alatt ez úgy fokozódott, hogy 1 hétig folyamatosan fájt a fejem :S. Nem szedtem folyamatosan, de ha kellett bevettem. A doki is azt mondta, hogy az a babának sem jó, ha az anya szenved. 9 hós kisfiú anyukája
Szia!
Köszönöm szépen, hogy még írtál :) Szerencsére hatott a gyógyszer!Sajnos én is sokszor szenvedek fejfájással, amit persze most a terhesség jól fel is erősít.A kislányommal folyamatos migrénjeim voltak, szerencsére most "lekopogom" csak sima fejfájásaim vannak, de ma nagyon erős volt :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!