Elgondoltatna hogy terhes vagy azt mondanád az előző szülés után maradt pocakja?
Még viszonylag a terhességem elején vagyok(2.trimeszter eleje), de már van egy kisfiam, ha elmegyek vele játszani néha meg-meg néznek(has részen), de nem tudom hogy mit gondolnak??....hogy pocakos maradtam szülés után vagy észre veszik már hogy újra babát várok?
éhgyomorra csináltam a képet mert estére meg ha eszek nagyobb hasam lesz ...
köszi!
de játszóházban pulcsiba vagyok pl...meg ha olyan bevásárlásra megyünk....
mindegy hogy mit gondolnak, csak érdekel a dolog....
Miért is kéne magyarázkodnod bkinek???
És ha megint terhes vagy, akkor mi van? Vagy ha nagy maradt a hasad?
Nekem most kezd el lemenni a hasam. 5,5hós a fiam. Nekem azért maradt nagyon feltűnő, mert amúgy 53kg vagyok és elég sportos voltam. Akkora maradt, mint kb 5-6hós terhesen :D
Jöttek persze a "jóindulatú" megjegyzések: mekkora...
Én meg azt mondtam, h sz@rok rá!Ez most a fiam időszaka, szoptatok, nem vagyok hajlandó tornázni.
Illetve, ha olyan ember jegyezte meg, aki alap helyzetben sem csinos, annak még azt is megjegyeztem, h "te nem szültél, mégis mekkora... :P"
A múltkor is volt egy ugyanilyen kérdés, hogy "jaj, szerintetek látszik, h terhes vagyok, vagy azt fogják hinni, hogy csak jóllaktam disznóvágáson?"
Miért olyan fontos, h vadidegen emberek mit hisznek? Miért olyan fontos, h mindenki a világon tudja, h te épp terhes vagy? Szerinted érdekel bárkit is?
amúgy egyáltalán nem érdekel h tudja más, csak még az a korszak van hogy látszik is meg nem is.....
miért kell ezen felhúzni valakinek is magát én meg azt nem értem???
Szerintem aki kicsit is ért hozzá, az egyértelműen látja, hogy ez babapocak. De ki tudja miért néznek..? Lehet azon gondolkodnak most terhes vagy-e vagy sem, lehet, hogy azért néznek, mert terhes vagy. Én tapasztalatom az, hogy a kismamákat előszeretettel nézik az emberek.
Egyébként egyáltalán nem értem, miért baj az, ha valaki ezen gondolkodik? Én teljesen vékonyra visszafogytam első szülésem után, most a másodikat várom és bár már 18 hetes vagyok, leginkább úgy nézek ki, mint aki bekajált. Hatalmas cicijeim is vannak, olyan kis töltött galamb lettem és bevallom: alig várom, hogy egyértelműen látszódjon, hogy kismama vagyok és nem duci. A férfiak még jobban megbámulnak, mint előtte és szívem szerint ilyenkor odavakkantanék, hogy terhes vagyok azért van ekkora mellem, ne bámuljon már!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!