Mikortól lehet érezni a magzatmozgást?
Kedves 8-as..én nem vagyok vékony,160 centi vagyok,és 86 kiló voltam,amikortól napi szinten kezdtem el érezni a babám mozgását,és akkor voltam 20 hetes!!!!!!!!!
Első voltam!!Úgyhogy amit olvastál,azt én megcáfolom!!!
Első vagyok:
Hát kedves kérdező,alig akarom elhinni,hogy kajakra vannak ilyen orvosok,akik még szívhangot sem néznek Uh-kor!!!!Ez alap dolog,hogy amikor a kismama megy Uh-ra,akkor szívhangot is néznek a szokásos mérések mellett!!!!Az orvosnak meg kellene győződnie arról,hogy a szívműködése is jó a babának!!
Én is azt mondom,amit az előttem szólók,hogy ehhez a dokihoz már ne is menj vissza,keress egy másik orvost,mert emellett a doki mellett sem te,sem a babád nem vagytok biztonságban!!!!!!!
Első vagyok:
nekem sincs fogadott orvosom,és sajnos ahol lakunk nálunk is csak sztk van,és én is csalódtam az itteni orvosban,mert a szakmájában semmihez sem ért,ezért a nyakamba vettem a kórházat!!Nem adom a kezébe sem az én sem a gyerekem életét egy olyan orvosnak,aki csak megvette a diplomáját és nem ért semmihez!Ezért abba a kórházba járok már 13 hetes korom óta Uh-okra,ahol szülni is fogok.35 km-el odébb van,de nekem megéri beutazni,mert így érzem magunkat biztonságban!!!!!!!Úgyhogy te is hagyd a fenébe az Sztk-t,és menj te is kórházi rendelésre innentől kezdve,ahol azért olyan orvosok és főorvosok vannak,akik évente nem egy szülést vezetnek le,és akik értenek is a szakmájukhoz!!!!
remélem minden oké lesz veletek!
és bocs,ha hülyeséget kérdezek,de szó szerint semmit sem érzel??
próbáltad már hogy:eszel valami édességet,majd elfekszel a hátadra és 15-20 percig úgy maradsz-akkor sincs semmi gyanús érzés..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!