Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól lehet érezni a...

Mikortól lehet érezni a magzatmozgást?

Figyelt kérdés
25 hetes vagyok első babás és még nem érzem, szóljak a dokinak?
2013. febr. 10. 12:46
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

25 hetes vagy és még nem érzed??? :O Az meg hogy lehet??Én is első babámat várom,de én már a 20. héttől érzem őt napi szinten,a legelső mozgást 16+5 hetesen éreztem.Szerintem amilyen hamar csak lehet,keresd fel az orvosod..de nem értem,a védőnő nem mond rá semmit sem??Tőlem a 19 hetes tanácsadáson már kérdezték,hogy érzek-e már magzatmozgást!!Ezt a védőnődnek is nyomon kellene követnie,hogy minden rendben van-e,hiszen ezért van!!Biztos,hogy nem érzed??Nem lehet az,hogy csak nem figyelsz rá oda eléggé??Pl én is ha egész nap jövök-megyek akkor szinte nem is érzem,mert akkor nem őrá figyelek,hanem arra mit éppen csinálok.De viszont este amikor lefekszem,akkor adagol rendesen.Este sem érzed,amikor már lefekszel aludni??Erről mihamarabb beszélj az orvosoddal!!Mikor voltál utoljára UH-on??Ott minden rendben volt?Volt szívhang?

27+5 hkm

2013. febr. 10. 13:02
 2/35 A kérdező kommentje:
a védőnőnél 22 hetesen voltam utoljára azt mondta még nem baj ha nem érzem a szívhangot, 18 hetesen voltam utoljára UH-on ott nem mondtak semmi a szívhangról én meg nem értek hozzá :S de akkor holnap felhívom a védőnőt vagy bemegyek a terhesambulanciára mert választott orvosom nincs
2013. febr. 10. 13:11
 3/35 A kérdező kommentje:
vagyis a magzatmozgást nem érzem nem a szívhangot csak nagyon összezavarodtam
2013. febr. 10. 13:11
 4/35 anonim ***** válasza:
Uh-on nem néztek szívhangot???? :O Minden Uh-on néznek szívhangot!!Ehhez nem kell érteni,amikor az orvos Uh-al megnézi a szívhangot azt te is hallod!!!Meg a védőnőnek is néznie kellene minden tanácsadáson dopplerrel!!22 hetesen azt mondta,hogy nem baj,ha még nem érzed?? :O Én nem értem,némely védőnő megvette a diplomáját??Azért még egy első babás kismamának is éreznie kell már ilyenkorra babamozgást,még akkor is,ha vastag a hasfala.Én 86 kiló voltam 20 hetesen és már éreztem minden nap!!!
2013. febr. 10. 13:14
 5/35 A kérdező kommentje:
nekem nem kapcsolta be a szívhangot meg nem is mondott róla semmit, igen azt mondta lehet később érzem majd a mozgást mert minden anyukánál más
2013. febr. 10. 13:18
 6/35 anonim ***** válasza:

ha a hátadra fekszel és kinyujtod a lábad akkor sem? én a 17héttől érzem és mellsőfali a lepény.

28hkm

2013. febr. 10. 13:18
 7/35 A kérdező kommentje:
sajnos nem érzem úgysem
2013. febr. 10. 13:20
 8/35 anonim ***** válasza:
30%
ne haragudj a kérdésért! vékony vagy? mert ha husis kismama vagy normális.legalábbis így olvastam
2013. febr. 10. 13:24
 9/35 A kérdező kommentje:
kb. 160 cm és most 56 kg szerintem ez pont jó
2013. febr. 10. 13:25
 10/35 anonim ***** válasza:
70%

Én nem is mennék vissza ilyen orvoshoz, hanem sürgősen felkeresnék egy magán ultrahang rendelőt, és utána még a védőnőt is bepanaszolnám!! Már ne is haragudj, de nem hiszem el, hogy ilyenek léteznek! És látod, téged is zavar mert ha teljesen nyugodt volnál, akkor nem is tetted volna fel a kérdést..

Hihetetlen milyen felelőtlen orvosok és védőnők vannak!!! Elképesztő! Sürgősen nézesd meg, egy kívülálló ultrahangossal, hogy mi újság van!! Lehet hogy tényleg nincs baj, de azért jobb ha te is megnyugszol!

2013. febr. 10. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!