Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek megfogom valaha...

Szerintetek megfogom valaha gondolni magam?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok (tudom fiatal) de azt gondolom, hogy én sose szeretnék gyereket!! A gyerekeket pedig imádom, magát a terhességet nem akarom! Sőt a fájdalmat sem bírom! A párom 2-3 év múlva szeretne kisbabát, de én nem tudok mit válaszolni erre mert nem tudom megváltozik-e valaha a véleményem! Szerintetek túl fiatal vagyok és meg fogom gondolni magam?
2013. febr. 8. 19:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, én még harminc fölött is úgy éreztem, hogy nem akarok, és én is féltem a szüléstől, meg a terhességtől. Aztán a párom döntött végre helyettem, sikerült teherbe esnem, és 9 hónap elég volt a felkészülésre. Most a másodikat várjuk. Még fiatal vagy, van időd megérni rá.
2013. febr. 9. 00:55
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat :) Mindenkinek ( aki várandós) Boldog baba várást :)
2013. febr. 9. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!