Szerintetek megfogom valaha gondolni magam?
Jó dolog, hogy így gondolkodsz :)
A párom is ezért tervezné 2-3 év múlva a babát, hogy megtudjunk neki teremteni mindent amire szüksége lesz! Amit szeretnék is, meg mindent amit leírtál csak a terhesség meg a szülés miatt nem szeretném! Nem bírnám ki!
De remélem és kívánom, hogy minden összejöjjön amit leírtál! :)
Én imádtam a terhességet, pedig az elején hányingerem volt és egyszer egy hétre be is kellett feküdnöm a kórházba. Nagyon jó volt érezni a pocakomban a baba rugdosását, táplálom, védem. Lehet, higy hülyén hangzik. Amikor megszületett nagyon örültem, hogy végre a karomban tarthatom, de sokáig hiányzott a pocakomból, hiábyzott a terhesség.
Szerintem a terhességtől ne félj, a szülésen meg át kell esni. De még rá lrsz ezzel foglalkozni. :)
Amikor bent van, az tök bulis :) Szerintem ne hagyd ki. A szülés egyetlen nap, akárhogy is, túl leszel rajta! A mai orvosi segítséggel meg simán bírni fogod! Fájdalomcsillapítás is van, nem is akármilyen! Utána pedig ott a kisbaba, amiről már sokat sejtesz!
Megéri kibírni azt az egy napot ezért a csodáért!
Hidd el,előbb-utóbb szeretnél anya lenni te is!:)
A terhességgel kapcsolatban pedig annyit tudok írni,hogy fantasztikus érzés!Nagyon jó állapotosnak lenni és valami csoda ahogy most is mocorog a picikém amikor írom ezeket a sorokat!!!!:)
19+1 hkm
En amikor összekerültem a parommal 23 eves voltam, kategorikusan közöltem vele, hogy nem akarok gyereket, felölem eshet a piros ho vagy potyoghatnak a kisebbsegi gyerekek az egböl, en nem szülök az fix! Parom elfogadta, beletörödött. 25 evesen egyik naprol a masikra (szo szerint) közöltem vele, hogy na mar most en meggondoltam magam, ugyhogy abbahagyom a gyogyszert es gyerekünk lesz :) Szegeny parom majd szivrohamot kapott a meglepetestöl, de nagyon örült neki! :)
Azota mar ket 5 eves kis ördög anyukaja vagyok es el sem tudom kepzelni, hogy miert is nem akartam en gyereket soha sem.... :D
Szoval valoszinünek tartom, hogy nalad is meg fog valtozni, de ezt majd a jövö alakitja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!