Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek megfogom valaha...

Szerintetek megfogom valaha gondolni magam?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok (tudom fiatal) de azt gondolom, hogy én sose szeretnék gyereket!! A gyerekeket pedig imádom, magát a terhességet nem akarom! Sőt a fájdalmat sem bírom! A párom 2-3 év múlva szeretne kisbabát, de én nem tudok mit válaszolni erre mert nem tudom megváltozik-e valaha a véleményem! Szerintetek túl fiatal vagyok és meg fogom gondolni magam?
2013. febr. 8. 19:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel 19 éves vagyok, és gyakran elképzelem magam kismamaként, hogy hogy néznék ki, hogy nevelném a gyermekem, milyen nevet adnék neki, stb. Ellenben tudom, hogy abszolút nem most van itt az ideje, főleg, hogy potenciális partner a kanyarban van kb :D úgyhogy, még várok. Először befejezem a tanulmányaim, megteremtem a megfelelő anyagi körülményeket, karrier és a többi, és aztán jöhet. Persze csak akkor, hogyha van egy megfelelő partner hozzá.
2013. febr. 8. 20:05
 12/22 A kérdező kommentje:

Jó dolog, hogy így gondolkodsz :)

A párom is ezért tervezné 2-3 év múlva a babát, hogy megtudjunk neki teremteni mindent amire szüksége lesz! Amit szeretnék is, meg mindent amit leírtál csak a terhesség meg a szülés miatt nem szeretném! Nem bírnám ki!

De remélem és kívánom, hogy minden összejöjjön amit leírtál! :)

2013. febr. 8. 20:13
 13/22 anonim ***** válasza:
Meg fog:) 20 évesen még én is így éreztem pont mint te. Aztán eljön az a pont amikor annyira vágysz már egy bébire (attól akit szeretsz) hogy eltörpül ez a dolog hogy meg kell szülni.
2013. febr. 8. 20:17
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Remélem igazad lesz neked is :)
2013. febr. 8. 20:20
 15/22 anonim ***** válasza:

Én imádtam a terhességet, pedig az elején hányingerem volt és egyszer egy hétre be is kellett feküdnöm a kórházba. Nagyon jó volt érezni a pocakomban a baba rugdosását, táplálom, védem. Lehet, higy hülyén hangzik. Amikor megszületett nagyon örültem, hogy végre a karomban tarthatom, de sokáig hiányzott a pocakomból, hiábyzott a terhesség.

Szerintem a terhességtől ne félj, a szülésen meg át kell esni. De még rá lrsz ezzel foglalkozni. :)

2013. febr. 8. 20:30
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Főleg, hogy leírtad milyen jó oldala is van,amikor bent van még! :)
2013. febr. 8. 20:36
 17/22 anonim ***** válasza:

Amikor bent van, az tök bulis :) Szerintem ne hagyd ki. A szülés egyetlen nap, akárhogy is, túl leszel rajta! A mai orvosi segítséggel meg simán bírni fogod! Fájdalomcsillapítás is van, nem is akármilyen! Utána pedig ott a kisbaba, amiről már sokat sejtesz!

Megéri kibírni azt az egy napot ezért a csodáért!

2013. febr. 8. 22:12
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszi! Kicsit fel dobtátok ezzel kapcsolatban a kedvemet :) Lehet csak a rossz oldalt láttom még, de van szép oldala is :) Talán tényleg pár év múlva akarni fogom :)
2013. febr. 8. 22:39
 19/22 anonim ***** válasza:

Hidd el,előbb-utóbb szeretnél anya lenni te is!:)

A terhességgel kapcsolatban pedig annyit tudok írni,hogy fantasztikus érzés!Nagyon jó állapotosnak lenni és valami csoda ahogy most is mocorog a picikém amikor írom ezeket a sorokat!!!!:)

19+1 hkm

2013. febr. 8. 23:57
 20/22 anonim ***** válasza:

En amikor összekerültem a parommal 23 eves voltam, kategorikusan közöltem vele, hogy nem akarok gyereket, felölem eshet a piros ho vagy potyoghatnak a kisebbsegi gyerekek az egböl, en nem szülök az fix! Parom elfogadta, beletörödött. 25 evesen egyik naprol a masikra (szo szerint) közöltem vele, hogy na mar most en meggondoltam magam, ugyhogy abbahagyom a gyogyszert es gyerekünk lesz :) Szegeny parom majd szivrohamot kapott a meglepetestöl, de nagyon örült neki! :)

Azota mar ket 5 eves kis ördög anyukaja vagyok es el sem tudom kepzelni, hogy miert is nem akartam en gyereket soha sem.... :D

Szoval valoszinünek tartom, hogy nalad is meg fog valtozni, de ezt majd a jövö alakitja :)

2013. febr. 9. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!