Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek megfogom valaha...

Szerintetek megfogom valaha gondolni magam?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok (tudom fiatal) de azt gondolom, hogy én sose szeretnék gyereket!! A gyerekeket pedig imádom, magát a terhességet nem akarom! Sőt a fájdalmat sem bírom! A párom 2-3 év múlva szeretne kisbabát, de én nem tudok mit válaszolni erre mert nem tudom megváltozik-e valaha a véleményem! Szerintetek túl fiatal vagyok és meg fogom gondolni magam?
2013. febr. 8. 19:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
65%
Meg.
2013. febr. 8. 19:33
 2/22 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. febr. 8. 19:36
 3/22 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon fiatal vagy még, erre a dologra is meg kell érni. Ha szerinted korai, várj még. A terhesség pedig a rémhírekkel ellentétben nem borzasztó,én mindkétszer imádtam, nagyon élveztem. Ne abból indulj ki, hogy csak rossz lehet.
2013. febr. 8. 19:38
 4/22 anonim ***** válasza:
74%

Erre csak azt tudom neked mondani,hogy bármikor megszülethet benned az anyai érzés,hogy most már elérkezett az idő,és gyermeket szeretnél.Bennem fél év alatt változott meg!!Még 2011 nyarán azt mondtam a páromnak(akkor már terveztük a lagzit),hogy a lagzi után még vagy 1 évig nem szeretnék gyereket,csak kettesben szeretnék vele lenni.Erre 2012 januárjában elkapott az anyai érzés,és mondtam a páromnak,hogy gyereket akarok :) De várnunk kellett még így is fél évet a gyermek áldással,mert Júniusban volt a lagzink,és a párom nem akarta,hogy a lagzira terhes legyek.Így megvártuk a lagzit(nekem egy örökkévalóságnak tűnt),és aug.-ban megfogant a kisfiúnk.És nem bántam meg,meg a párom sem!! :) Már alig várjuk,hogy megszülessen.Ja és 23 éves vagyok :)

Szóval ezzel csak azt akarom veled érzékeltetni,hogy soha nem tudhatod,hogy mikor születik meg benned az érzés!!2-3 év még odébb van,még nem tudhatod,hogy mit hoz addig a jövő,szóval szerintem azért azt még ne jelentsd ki a párodnak már most,hogy te nem akarsz gyereket 2-3 év múlva sem!!Biztos vagyok benne,hogy meg fogod még gondolni magad. :)

Sok boldogságot kívánok nektek,és kívánom,hogy gyönyörű közös jövőtök legyen együtt,és persze bőséges gyermekáldást :D

27+3 hkm

2013. febr. 8. 19:38
 5/22 anonim ***** válasza:
74%
Általában eljön az idő, mikor egy nő gyermeket akar mindenáron. Erre meg kell érni. De van, aki nem. Minden idegszálával tiltakozik, és nem is tud teherbe esni. Még nem vagy felkészült pillanatnyilag. És nem fáj az a szülés annyira!!! A terhesség meg egyáltalán nem kibírhatatlan állapot. A pici baba körüli állandó ügyelet nagyobb kihívás egy anya számára.
2013. febr. 8. 19:40
 6/22 anonim ***** válasza:
74%

4-es vagyok:

ja és pl én a terhességem elejétől kezdve egyszer sem hánytam meg ilyenek!!Jó volt hányingerem meg émelyegtem is,de teljesen kibírható volt.Persze a szülést nem tudom hogyan fogom bírni,de muszáj kibírni,mert mindennél csodálatosabb dolog azt,hogy egy gyermeknek életet adok! :)

Bár még nem estem át a szülésen,de én tervezek kis tesót is a kisfiamnak :)

2013. febr. 8. 19:41
 7/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Főleg, hogy rendes voltatok :)

A páromnak nem mondtam, hogy akarok-e vagy nem, csak ő tervezgeti :)

Igazából azért is fogant meg bennem ez a kérdés mert a korosztályomban a lányok majdnem mind tudja hány gyereket és mikor szeretné! Nekem meg kételyeim voltak!

Utolsó: Remélem tényleg igazad lesz! :) Mert igazán szeretnék kisbabát csak a vele járótól félek!

2013. febr. 8. 19:43
 8/22 anonim ***** válasza:
74%
szerintem is meggondolod magad. de a szülés fáj nagyon is. de engem az nyugtatott hogy jobb esetbe fél nap és annyi :) így is lett nagyon megérte imádom a lányom :)
2013. febr. 8. 19:45
 9/22 A kérdező kommentje:
Ha már kint van azzal nincsen gond :) Bébiszitter voltam sokáig! Felelősséggel feltudnám vállalni!
2013. febr. 8. 19:45
 10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer és gondtalan szülést kívánok nektek! És sok Boldogságot :)
2013. febr. 8. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!