Ez a terhesség jele lehet? Akkor miért lett negatív a teszt?
Az utolsó mensesem dec.31-én múlt el. Nekem sose volt állandó a ciklusom, petefészekciszta gyanús vagyok, bár még uh nem mutatta ki, a tünetek alapján valószínesítető. Egyszer voltunk együtt párommal védekezés nélkül ebben a hónapban, megszakítással, és rá kb 10-12 napra egy icipici vérzésem volt egy este és görcsölt a hasam, gondoltam reggelre biztosan megjön, de nem jött meg. Ez volt jan.28-án. Ezen nem voltam annyira meglepődve, mert nekem mindig össze-vissza van meg, és van, hogy mensesek között is van pecsételő vérzésem. Azután kb. 1 hétig állandóan szédültem, egy nap 20-30alkalommal is de csak 1-2 másodpercig, kicsit meginogtam, és volt hüvelyi folyásom is (szintelen). Ekkor kezdtem terhességre gyanakodni. A mellem nem fáj, hányingerem nincs, néha émelygek. Hétfőn (02.04.) délután csináltam egy tesztet, negatív lett. Ma már annyira nem szédülök, viszont olyan feszítő érzés van a hsamban és a derekamig kihatol! Fáj olyan szép finoman, de folyamatosab!Ma reggel is csináltam egy tesztet első pisiből és az is negatív!
Lehetek terhes? Az nálam már megszokott, hogy nem jön meg időben, néha 40 nap is kell hozzá, de ilyen tüneteim azért nem szoktak lenni! Segítsetek!
Értem, én is úgy érzem, hogy fontos a diéta és a mozgás, mert azóta sokkal jobban érzem magam! Csak most ezek a tünetek idegesítenek! Annyira rossz, hogy nem tudom mi van és mindenhova csak előjegyzéssel lehet bejutni, kivéve, ha milliomos az ember lánya, mert akkor 10.000ft-ért már aznap fogadnak....
Na mindegy! Köszönöm a segítségedet! Remélem, hogy hamar vissza tudsz majd te is állni a diétára és nem lesz semmi baj!
Remélem engem nem fognak félrekezelni. Annak idején 16-17 évesen is voltam Debrecenben a klinikán kivizsgáláson, hogy mi lehet a bajom, és nem tudták megmondani.
2 év mulva egy másik orvos csak a leleteket látta (engem még nem) és üzente, hogy tudja mi a bajom menjek be mindenképp! Azóta szedem ezt a gyógyszert,, de azért is megyek kontrollra, mert ez már elég régen volt és lehet hogy más gyógyszer kellene vagy ugyanez de más dózisban! Majd kiderül...
Hát azért zaz ir-t 3-4 havonta kontrollálni szokás amíg rendbe nem jön.
Hátn én most nagyon szét estem, el vagyok kenődve mert valszeg nem lehet több gyerekünk és így nehéz nincs ami motiváljon.
Hát nagyon sajnálom :-(
De ne add fel, annyi olyan ember van, akinek azt mondják, hogy nem lehet, és amikor nem számít rá, akkor csak úgy sikerül! Szerintem ha a testedet felkészíted a fogadásra, akkor mindent megtettél érte amit tudtál, a többi nem rajtad múlik! Kívánom, hogy sikerüljön találni valamit ami motivál, és sikerüljön a baba! :-) Fel a fejjel és ne add fel SOHA!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!