Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a terhesség jele lehet?...

Ez a terhesség jele lehet? Akkor miért lett negatív a teszt?

Figyelt kérdés

Az utolsó mensesem dec.31-én múlt el. Nekem sose volt állandó a ciklusom, petefészekciszta gyanús vagyok, bár még uh nem mutatta ki, a tünetek alapján valószínesítető. Egyszer voltunk együtt párommal védekezés nélkül ebben a hónapban, megszakítással, és rá kb 10-12 napra egy icipici vérzésem volt egy este és görcsölt a hasam, gondoltam reggelre biztosan megjön, de nem jött meg. Ez volt jan.28-án. Ezen nem voltam annyira meglepődve, mert nekem mindig össze-vissza van meg, és van, hogy mensesek között is van pecsételő vérzésem. Azután kb. 1 hétig állandóan szédültem, egy nap 20-30alkalommal is de csak 1-2 másodpercig, kicsit meginogtam, és volt hüvelyi folyásom is (szintelen). Ekkor kezdtem terhességre gyanakodni. A mellem nem fáj, hányingerem nincs, néha émelygek. Hétfőn (02.04.) délután csináltam egy tesztet, negatív lett. Ma már annyira nem szédülök, viszont olyan feszítő érzés van a hsamban és a derekamig kihatol! Fáj olyan szép finoman, de folyamatosab!Ma reggel is csináltam egy tesztet első pisiből és az is negatív!

Lehetek terhes? Az nálam már megszokott, hogy nem jön meg időben, néha 40 nap is kell hozzá, de ilyen tüneteim azért nem szoktak lenni! Segítsetek!

2013. febr. 8. 16:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ez kéne az első vizsgálat legyen amikor ciklusgondok vannak.
2013. febr. 8. 17:13
 12/24 A kérdező kommentje:
Volt egy vérvétel, a legelső vizsgálatkor, még régebben, azóta sem volt hormonvizsgálat! Remélem akkor most elküld!
2013. febr. 8. 17:16
 13/24 anonim ***** válasza:
és azok a hormon eredmények meg vannak?
2013. febr. 8. 17:19
 14/24 A kérdező kommentje:

A teljes labor eredményeket nem küldték el, csak az kezelőlaora írtak rá pár eredményt

tsh ft4 testos fsh lh ösztrogén, prog, ilyesmi

de csillag egyiknél sincs

2013. febr. 8. 17:26
 15/24 anonim ***** válasza:
ezeket meg tudod írni?
2013. febr. 8. 17:27
 16/24 A kérdező kommentje:

Glukóz: 6.5

TSH: 2.090

FT4: 15.40

Testos: 1.1

FSH: 1.3

LH: 3.0

Ösztr.: 547

Prol: 373.0

Prog: 25.20

SHBG: 32

Kortizol: 245

DHEA-S: 7.1

ACTH: 17

Inzul: 28.9

2013. febr. 8. 17:30
 17/24 anonim ***** válasza:
Ez ciklus hányadik napján vett eredmény. Egyébként ami már tutira látszik, hogy komoyl gondok vannak az inzulinoddal, már nem is inzulinrezisztenciád van hanem igt-d azonnal el kell kezdeni a 3as kezelést. Magas a cukros éd az inzulinod meg nagyon magas. 5 alatt kéne lennie.
2013. febr. 8. 17:33
 18/24 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy hanyadik nap volt! Gőzöm sincs! Meforalt szedek 2x500mg-ot IR-ra!
2013. febr. 8. 17:36
 19/24 anonim ***** válasza:
Ilyen ir-re szerintem az kevés lesz. DIétát mennyire és milyen szigorúan tartod.
2013. febr. 8. 18:38
 20/24 A kérdező kommentje:
Hát azért nem úgy ahogy a nagy könyvben megvan írva, de az utóbbi 2 hónapban ráálltam a dologra és rendszeresen tesizek és igyekszem odafigyelni a szénhidrát mennyiségére és az elosztására is. Március 5-én megyek kontrollra, kérni fogom a hormonvizsgálatot, és akkor okosabbak leszünk! :-) Neked is ilyesmi betegséged van? Elég sokmindent tudsz! Akkor szerinted tuti nem terhesség?
2013. febr. 8. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!