Ez a terhesség jele lehet? Akkor miért lett negatív a teszt?
Az utolsó mensesem dec.31-én múlt el. Nekem sose volt állandó a ciklusom, petefészekciszta gyanús vagyok, bár még uh nem mutatta ki, a tünetek alapján valószínesítető. Egyszer voltunk együtt párommal védekezés nélkül ebben a hónapban, megszakítással, és rá kb 10-12 napra egy icipici vérzésem volt egy este és görcsölt a hasam, gondoltam reggelre biztosan megjön, de nem jött meg. Ez volt jan.28-án. Ezen nem voltam annyira meglepődve, mert nekem mindig össze-vissza van meg, és van, hogy mensesek között is van pecsételő vérzésem. Azután kb. 1 hétig állandóan szédültem, egy nap 20-30alkalommal is de csak 1-2 másodpercig, kicsit meginogtam, és volt hüvelyi folyásom is (szintelen). Ekkor kezdtem terhességre gyanakodni. A mellem nem fáj, hányingerem nincs, néha émelygek. Hétfőn (02.04.) délután csináltam egy tesztet, negatív lett. Ma már annyira nem szédülök, viszont olyan feszítő érzés van a hsamban és a derekamig kihatol! Fáj olyan szép finoman, de folyamatosab!Ma reggel is csináltam egy tesztet első pisiből és az is negatív!
Lehetek terhes? Az nálam már megszokott, hogy nem jön meg időben, néha 40 nap is kell hozzá, de ilyen tüneteim azért nem szoktak lenni! Segítsetek!
ezek szerint január közepén voltatok együtt?
14 nappal aktus után ki kellene mutatnia a tesztnek, nem vagy terhes szerintem
Hát ő mindenképpen tud majd a hormonjaid rendbe rakásán segíteni, de ha ilyen fájdalamid vannak egy uh is mindenképpen kéne.
3. napi hormonsorod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!