Szörnyetegnek érzem magam emiatt. Ti megtartanátok?
Figyelt kérdés
10hetes terhes vagyok, akartuk a babát. Hét elején páromat kirúgták a munkahelyéről, nekem nincs munkám, így csak gyest kaphatok. Párom nagyon jól keresett, abból vígan megéltünk volna, de félretett pénzünk nem nagyon van. A lakáshitelt sem tudom miből fogjuk fizetni, nemhogy egy gyereket eltartani. Úgy döntöttünk nem tartjuk meg a babát, ami nem csak azért fáj, mert szeretném a kicsit, hanem azért is mert ugye szándékosan hoztuk őt össze, nem csak úgy becsúszott.
Ha 2 hét múlva történt volna ez, akkor nem kellene gondolkoznotok. Nekem nem lenne kérdés, hogy mit tegyek, bennem fel sem merült volna, hogy ne tartsam meg.
Még a születéséig van idő, addig biztosan talál munkát a párod! Remélem minden jól fog alakulni!
2013. febr. 8. 15:13
12/34 anonim válasza:
Szerintem se vetessétek el!Bármikor előfordulhatott volna ez,akkor is ha már meg van.Milyen szakmája van a párodnak?
2013. febr. 8. 15:15
13/34 anonim válasza:
Én szerintem se vetessétek el.Igaza van a többieknek,ha idősebb terhes lennél,ezen nem gondolkoznál!
2013. febr. 8. 15:24
14/34 anonim válasza:
Tartsd meg. Ha talál utána a párod munkát akkor meg az abortusz után újra próbálkozni fogtok? Ha utána megint kirúgják? Ez mindig benne van a pakliban...
2013. febr. 8. 15:27
15/34 anonim válasza:
az a baj hogy Murphy törvénye szokott bejönni tehát tételezzük fel elveteted , akkor tuti hogy a férjed 1 hónap múlva talál állást....és verheted a fejed a falba :(((( Ő mit mond egyébként? ( a férjed) ő javasolta hogy vetessétek el??
2013. febr. 8. 15:32
16/34 anonim válasza:
Mi majdnem ugyan így voltunk, mint ti. A párom talált munkát, de abból, (és az én jövedelmemből) "épp, hogy elvoltunk". Mire megszületett a babánk a páromnak lett jó munkahelye, és semmiben nem szenvedünk hiányt. :) Emiatt ne vetessétek el, nem tudod mit hoz a jövő. Ha 1 hónap múlva lesz munkahelye, nagyon fogjátok bánni azt, hogy nem maradt veletek a baba.
2013. febr. 8. 15:35
17/34 anonim válasza:
Tartsátok meg a babát! Sajnos a mai gazdasági helyzetben szinte nem is lehet biztos alapra családot vállalni, kb bármelyik pillanatban történhet valami! Mint sokan írták előttem, a baba születéséig még van több, mint fél év, addig biztosan talál munkát a férjed, megeshet, hogy nem fog olyan jól keresni mint eddig, és nem fogtok dőzsölni, de gondolj bele, ez az abortusz valószínűleg az egész életedre kihatással lenne, nem kis dolog eldönteni, hogy elvetetsz egy babát...
Kívánom nektek a legjobbakat, és remélem, hogy sikerül megoldani az anyagi problémákat, és jövő ilyenkorra már boldog család lesztek egy cuki kisbabával!:)
2013. febr. 8. 15:40
18/34 anonim válasza:
Neharagudj, hogy megkerdezem, de eleve, hogy is tervezhettetek a babat, ha csak egy kereset volt? Miert nem dolgoztal, es munkahelyrol mentel volna el szulni? Ha igy csinaltatok volna, most nem kene az abortuszon gondolkodni. A gyerekvallalast nagyon at kell gondolni, meg mielott belevag az ember. Nem kezdenek bele ugy gyerekgyartasba, hogy valamelyikunk nem dolgozik, mert mi van, ha egyikunk dolgozik csak es elveszti a melojat?...akkor ott vagyunk, ahol te. Plane, hogy fizetnetek kell a hitelt. Egy kisse felelotlenseg volt.
De bizz a legjobban, es tanulj az esetbol. Tartsd meg, ne vetesd el, a 9 honap alatt talal parod melot. De ha kisteso gyartasba kezdtek, munkabol menjel szulni.
2013. febr. 8. 15:53
19/34 anonim válasza:
Én nem tartanám meg, ebbe a helyzetbe nem szabad gyereket vállalni.
2013. febr. 8. 16:47
20/34 anonim válasza:
nehogy elvetesd.
még van majdnem 30 heted!
addig még vígan talál a párod melót.
mellesleg később bánnád majd,pláne ha az abortusz miatt nem lehetne több babád,azért volt már ilyen..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!