Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érezte már más is így, vagy...

Érezte már más is így, vagy csak velem van nagyon nagy baj?

Figyelt kérdés
25 hetes terhes vagyok. Kislányom tervezett baba, nagyon akartuk, hogy összejöjjön. Örültem is neki és a terhesség első hetei is csodálatosak voltak. Mostanra azonban kényelmetlenül érzem magam. Csúnya ezt így mondani, de nem tudok jobb szót rá: idegesít a kisbabám. Idegesít, hogy ott van, hogy mozog. Néha persze örülök neki, csak annyira szeretném, ha már kint lenne. Már úgy érzem sokkal inkább az övé a testem, mint az enyém. Szeretem a kisbabám, nem arról van szó, hogy nem, csak kellemetlenül érzem magam, amiért a hasamban van :(
2013. febr. 8. 14:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
nem mindig élveztem én sem a terhességet, volt hogy elegem volt ebből az állapotból :) de hidd el, szülés után meg hiányozni fog :) én még most is sokszor hiányolom a lányomat a pocakból, pedig már 6 hetes :) hidd el elmegy az idő hamar :)
2013. febr. 8. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!