Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érezte már más is így, vagy...

Érezte már más is így, vagy csak velem van nagyon nagy baj?

Figyelt kérdés
25 hetes terhes vagyok. Kislányom tervezett baba, nagyon akartuk, hogy összejöjjön. Örültem is neki és a terhesség első hetei is csodálatosak voltak. Mostanra azonban kényelmetlenül érzem magam. Csúnya ezt így mondani, de nem tudok jobb szót rá: idegesít a kisbabám. Idegesít, hogy ott van, hogy mozog. Néha persze örülök neki, csak annyira szeretném, ha már kint lenne. Már úgy érzem sokkal inkább az övé a testem, mint az enyém. Szeretem a kisbabám, nem arról van szó, hogy nem, csak kellemetlenül érzem magam, amiért a hasamban van :(
2013. febr. 8. 14:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én is éreztem azt hogy jobb lenne ha kint lenne már, viszont azt is imádtam hogy ott van, szülés után hónapokig szó szerint hiányzott onnan.Én csak azért akartam hogy kint legyen már, mert féltettem, nehogy baj legyen(több vetélésem is volt).

Én sokat beszéltem hozzá(nem hangosan, magamban, gondolatban) és nagyon szerettem.Kint is nagyon anyás.

Biztos neked is változni fog ez az érzés.A terhesség nem csak rózsaszín felhő, bizony nagyon megterhelő sok szempontból.Valami miatt biztos feszültebb vagy, és így csapódik ki rajtad.Kitartás, gyorsan eltelik már a maradék pár hét.

2013. febr. 8. 14:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Majd ha megszületik azt fogod kívánni, bárcsak még a hasadban lenne! :) Én gyűlöltem a terhességem minden percét.
2013. febr. 8. 14:26
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem így vagy úgy de minden kismama életében van egy ilyen vagy ehhez hasonló pont. Én ugyan nem ezt hanem mást gondoltam. Feltudom e egyáltalán adni illetve akarom e azt az egészet.

Jött egy pozitív élmény amit a babával együtt éltem meg és megváltozott ez az egész.

2 éves és imádom. Most várjuk a tesót és őt is imádom már most pedig ő még csak 14 hetes. :)

2013. febr. 8. 14:33
 4/11 anonim ***** válasza:

Terveztük a babát, sőt 5 évet vártunk rá, mégsem szerettem terhesnek lenni.

De megszületett és ő a legfontosabb a világon, imádom.

Nemcsak veled van baj, mással is megesett már.

2013. febr. 8. 14:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Gondolj bele mit érzek én.35 hetes ikerterhes vagyok és am derült ki sérvem is lett a súly miatt.Fáj mindenem, alig tudok járni, ülni, feküdni, aludni.Úgy érzem teljesen kiszipolyoznak.:)
2013. febr. 8. 14:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Úgy megkönnyebbültem, hogy nem csak én érzem ezt. Már attól féltem rossz anya lesz belőlem. Mert eddig akárkivel beszéltem, mindenki imádta a terhesség minden egyes pillanatát (legalábbis ezt mondták) Én meg nem mertem senkinek mondani, hogy nekem olykor igen kellemetlen. Egyedül a legjobb barátnőmnek mondtam de ő is úgy nézett rám, mintha szívtelen lennék.
2013. febr. 8. 14:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Kérdező nem mindenki élvezi. Sőt van olyan mint én aki alapjáraton szseret terhesnek lenni de bizony nekem is volt olyan amikor"nyűg volt. Tudod ez oyan szerintem mint a pici babával való együttlét. Az sem egy rózsaszín felhő ami csupa jó és szép. Nyugi lesz még ilyen amikor azt fogod gondolni, hogy miért is vállaltál gyereket. Pláne egy nehéz időszakban amikor a gyerek nem akar aludni, te meg nem látsz az álmosságtól.
2013. febr. 8. 14:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Mindenki van ezzel így, a terhesség nem egy könnyű állapot. Mégis azt kell írjam, vissza fogod még sírni a terhességet, mikor már kint lesz a baba.
2013. febr. 8. 15:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem hiába hívják terhességnek. :) Édes teher ugyan, de teher. És ki tudok borulni, mikor a sok női ismerősöm elkezd oktatni, hogy "de csúnya szó a terhesség". Hát nem csúnya. Mert akármennyire is szereted a gyereked és megtennél érte bármit, akkor is vannak nehéz momentumai a 9 hónapnak és az utána lévő 20 évnek. (vagy még többnek) :D Mondom ezt az egészet úgy, hogy per pill 19 hetes vagyok, szeretem ezt az állapotot. De pl. az elején a non-stop hányingertől totál ki voltam borulva, most meg attól, hogy néha úgy beáll a derekam, hogy mozdulni nem bírok. A neheze még hátra van. :) Szeretem, és ÉRTE bármit...de valljuk be, ez nem egy rózsaszín habosbabos álom állapot. :)
2013. febr. 8. 20:45
 10/11 anonim ***** válasza:
3. babám várom...egyiknél sem szerettem,most a legkevésbé,pedig várom,imádom a gyerekeim.De annyira aktív,nagy baba,totál szétrúg,fáj tőle a hasam kívül-belül...és mivel ezt irányítani nem tudjuk elég frusztráló tud lenni :) kitartás,nem hinném,hogy jobb lesz,de megéri :) és igen ,engem is szó szerint idegesít..én azt sosem kívántam,hogy inkább a hasamban lenne,mert amikor már kibújik ,akkor az "kézzel foghatóbb" 39 hkm.
2013. febr. 8. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!