Savanyúkáposzta és gesztenyepüré?
Ma délután úgy megkívántam, és hozott is nekem a párom. De az a baj, hogy eszek a káposztából, és utána jöhet a gesztenyepüré tejszínhabbal. Ezt megkoronáztam egy nagy pohár (kb fél liter) kakaóval. Általában mindig ilyen lehetetlen párosításaim vannak, de ez most felülmúlja az összeset. :D
Hétfőn töltöm a 12 hetet. Árthatok a babának ?

Kedves 7-es..az semmi.Édesanyámék szomszédja amikor terhes volt a földet kívánta meg..kiment a kertbe és ette földet szó szerint :)
8-as voltam.

én 2. babámat várom,de nekem nem voltak ilyen extrém kívánságaim :)
viszont anyám mikor terhes volt velem a disznó moslékot kívánta :D (tudtommal nem evett végül,de ki tudja)

én arra a sós kukira nyomtam a tejszínhabot és úúúú de izlett....... akkor áldott állapotban! :)
Meg anyukámmal csináltattam savanyú bablevest és azt ettem savanyúkáposztával.
De ezek az extrém dolgok elmultak 12-14hét után nálam.
És a 8-9honapban pedig totál étvágytalansággal küzdöttem.

Én vajas sajtos majonézes zsemlére kentem a nutellát és olyan finom volt :)
és semmi baja nem lett a babának :)

12-es vagyok
Most miért kellett lepontozni?azért mert válaszoltam egy kérdésre,ami mellesleg tök aranyos is?
inkább ilyen kérdéseket olvasok itt mint pl olyat h x gyerekét veteti el egy anyuka.vagy a moslékkal van bajotok?nem én kívántam a moslékot,hanem anyum anno,de én személy szerint ezen jót nevetek,de úgy látom itt csak tökéletes anyák vannak,akik mellesleg nem ismerik a viccet.

Egyetértek veled 12-es,én a 11-es vagyok.Lepontoztak csak azért,mert megírtam,hogy a szomszédasszony földet evett!!!Hát el lehet akkor menni és meg lehet kérdezni!!Egyébként már más kismamától is hallottam,hogy a földet kívánta!!
Na de ennyi örömöd legyen lepontozó,hogy ide jössz és pontozgatsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!