Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Savanyúkáposzta és gesztenyepüré?

Savanyúkáposzta és gesztenyepüré?

Figyelt kérdés

Ma délután úgy megkívántam, és hozott is nekem a párom. De az a baj, hogy eszek a káposztából, és utána jöhet a gesztenyepüré tejszínhabbal. Ezt megkoronáztam egy nagy pohár (kb fél liter) kakaóval. Általában mindig ilyen lehetetlen párosításaim vannak, de ez most felülmúlja az összeset. :D

Hétfőn töltöm a 12 hetet. Árthatok a babának ?

2013. febr. 7. 19:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

Kedves 7-es..az semmi.Édesanyámék szomszédja amikor terhes volt a földet kívánta meg..kiment a kertbe és ette földet szó szerint :)

8-as voltam.

2013. febr. 7. 20:03
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

én 2. babámat várom,de nekem nem voltak ilyen extrém kívánságaim :)

viszont anyám mikor terhes volt velem a disznó moslékot kívánta :D (tudtommal nem evett végül,de ki tudja)

2013. febr. 7. 20:35
 13/19 anonim ***** válasza:
71%
lilahagyma sárgabaracklekvárral. nálam ez volt a nyerő. baja nem lesz a babának :) kellemes babavárást!
2013. febr. 7. 22:19
 14/19 anonim ***** válasza:
71%

én arra a sós kukira nyomtam a tejszínhabot és úúúú de izlett....... akkor áldott állapotban! :)

Meg anyukámmal csináltattam savanyú bablevest és azt ettem savanyúkáposztával.

De ezek az extrém dolgok elmultak 12-14hét után nálam.

És a 8-9honapban pedig totál étvágytalansággal küzdöttem.

2013. febr. 7. 22:25
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
Ooh, te jó ég, ámulok és bámulok csak, hogy mik vannak... :)) Kicsit irigy vagyok bevallom, 18 hetesen még nem voltam kívánós, sőt... totál undor mindentől.. Én is kívánni akarom a savanyúkáposztát meg ilyenek!! :)))
2013. febr. 7. 22:50
 16/19 anonim ***** válasza:
71%

Én vajas sajtos majonézes zsemlére kentem a nutellát és olyan finom volt :)

és semmi baja nem lett a babának :)

2013. febr. 8. 01:31
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok

Most miért kellett lepontozni?azért mert válaszoltam egy kérdésre,ami mellesleg tök aranyos is?

inkább ilyen kérdéseket olvasok itt mint pl olyat h x gyerekét veteti el egy anyuka.vagy a moslékkal van bajotok?nem én kívántam a moslékot,hanem anyum anno,de én személy szerint ezen jót nevetek,de úgy látom itt csak tökéletes anyák vannak,akik mellesleg nem ismerik a viccet.

2013. febr. 8. 10:11
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek veled 12-es,én a 11-es vagyok.Lepontoztak csak azért,mert megírtam,hogy a szomszédasszony földet evett!!!Hát el lehet akkor menni és meg lehet kérdezni!!Egyébként már más kismamától is hallottam,hogy a földet kívánta!!

Na de ennyi örömöd legyen lepontozó,hogy ide jössz és pontozgatsz!!!

2013. febr. 8. 11:18
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) én mindenkinek zöldet adtam, mert érdekes dolgokat olvastam! :)
2013. febr. 8. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!