Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Savanyúkáposzta és gesztenyepüré?

Savanyúkáposzta és gesztenyepüré?

Figyelt kérdés

Ma délután úgy megkívántam, és hozott is nekem a párom. De az a baj, hogy eszek a káposztából, és utána jöhet a gesztenyepüré tejszínhabbal. Ezt megkoronáztam egy nagy pohár (kb fél liter) kakaóval. Általában mindig ilyen lehetetlen párosításaim vannak, de ez most felülmúlja az összeset. :D

Hétfőn töltöm a 12 hetet. Árthatok a babának ?

2013. febr. 7. 19:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Dehogy árthatsz! :-)
2013. febr. 7. 19:14
 2/19 anonim ***** válasza:
16%

Ugye első gyerek lesz?

Mert ha a harmadik lenne,erre nem sok időd lenne.

Szegény párod.

Rohadt jó dolgod van,hogy ezt megengedheted magadnak és kiszolgálnak.A terhesség nem betegség,hanem állapot,ami 9 hónap alatt elmúlik és nem kell majmolni a többi eszement terhest.Nem egyedi eset ám.....más is volt már állapotos.

Hiszti nélkül könnyebb.

2013. febr. 7. 19:23
 3/19 A kérdező kommentje:

Első : köszi! :)

Második! milyen hisztiről beszélsz? Meg mi az hogy szegény párom? Te tudod hogy eddig min mentem keresztül az első három hónap alatt? Te így névtelenül is ismersz engem? Neharagudj, de a nagymamám mondta hogy lehet hogy nem tesz neki jót, gondoltam megkérdezem, hogy mi a Ti véleményetek róla. A párom mindent megtesz értem, mert szeret, és én is szeretem, és mert egy héten két napot tudunk ténylegesen együtt lenni, hiába a férjem, és saját lakásunk van. A hét nagyrészét egyedül töltőm, ilyenkor megpróbálja kompenzálni ezzel is. Köszönöm a SEGÍTŐ hozzászólásod. :)

2013. febr. 7. 19:36
 4/19 anonim ***** válasza:
82%

Meleg mézes tej sok citromlével:) a fiammal ezt kívántam de nagyon:D

Aztán kiegyeztünk, hogy külön megkaphatom, egymás után, de ne egyszerre akarjam(nem túl guszti, viszont akkor fincsi volt)

Valahol az lenne a jó, ha a férj kivenné magát a változásból amin átmegyünk, ha máshogy nem, hát hoz lehetetlen kajákat:D

2013. febr. 7. 19:48
 5/19 anonim ***** válasza:
77%
mézes tej citromlével.. jesszus, mindjárt hányok! :D
2013. febr. 7. 19:50
 6/19 A kérdező kommentje:
Oké, akkor az én párosításaim nem is olyan lehetetlenek. :D tegnap nekem is a tej ment, kb egy kiló narancs társaságában. Köszönöm a választ, ebből rájöttem hogy a babának nem árthatok, max csak azoknak akik a közelembe vannak és elképednek. :D
2013. febr. 7. 19:56
 7/19 anonim ***** válasza:
78%

Ismerősöm mesélte, hogy az első lányával(28éve) a mezei füvet kívánta, szó szerint legelt:)

És mi a baj a mézes citromos tejjel?:) mondom akkor fincsi volt, ne kérdezd miért arra az ízre vágytam:D

2013. febr. 7. 19:58
 8/19 anonim ***** válasza:
63%

A terhesek általában a savanyúságot és az édességet szokták megkívánni.Attól,hogy te egymás után eszed,még nem ártasz vele a babádnak!! :) Valószínű azért kívántad meg,mert a babádnak erre van szüksége :)

Boldog babavárást :)

27+2 hkm

2013. febr. 7. 20:01
 9/19 A kérdező kommentje:
Semmi baj nincs vele, mindenki más, még azis lehet hogy én is kipróbálom :D na viccet félretéve, a férjem munkatársának a párja megelőzött minket pár héttel, ő a mézbe mártogatott kovászos uborkát ette :D
2013. febr. 7. 20:02
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves 20:01-es! :)
2013. febr. 7. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!