Savanyúkáposzta és gesztenyepüré?
Ma délután úgy megkívántam, és hozott is nekem a párom. De az a baj, hogy eszek a káposztából, és utána jöhet a gesztenyepüré tejszínhabbal. Ezt megkoronáztam egy nagy pohár (kb fél liter) kakaóval. Általában mindig ilyen lehetetlen párosításaim vannak, de ez most felülmúlja az összeset. :D
Hétfőn töltöm a 12 hetet. Árthatok a babának ?
Ugye első gyerek lesz?
Mert ha a harmadik lenne,erre nem sok időd lenne.
Szegény párod.
Rohadt jó dolgod van,hogy ezt megengedheted magadnak és kiszolgálnak.A terhesség nem betegség,hanem állapot,ami 9 hónap alatt elmúlik és nem kell majmolni a többi eszement terhest.Nem egyedi eset ám.....más is volt már állapotos.
Hiszti nélkül könnyebb.
Első : köszi! :)
Második! milyen hisztiről beszélsz? Meg mi az hogy szegény párom? Te tudod hogy eddig min mentem keresztül az első három hónap alatt? Te így névtelenül is ismersz engem? Neharagudj, de a nagymamám mondta hogy lehet hogy nem tesz neki jót, gondoltam megkérdezem, hogy mi a Ti véleményetek róla. A párom mindent megtesz értem, mert szeret, és én is szeretem, és mert egy héten két napot tudunk ténylegesen együtt lenni, hiába a férjem, és saját lakásunk van. A hét nagyrészét egyedül töltőm, ilyenkor megpróbálja kompenzálni ezzel is. Köszönöm a SEGÍTŐ hozzászólásod. :)
Meleg mézes tej sok citromlével:) a fiammal ezt kívántam de nagyon:D
Aztán kiegyeztünk, hogy külön megkaphatom, egymás után, de ne egyszerre akarjam(nem túl guszti, viszont akkor fincsi volt)
Valahol az lenne a jó, ha a férj kivenné magát a változásból amin átmegyünk, ha máshogy nem, hát hoz lehetetlen kajákat:D
Ismerősöm mesélte, hogy az első lányával(28éve) a mezei füvet kívánta, szó szerint legelt:)
És mi a baj a mézes citromos tejjel?:) mondom akkor fincsi volt, ne kérdezd miért arra az ízre vágytam:D
A terhesek általában a savanyúságot és az édességet szokták megkívánni.Attól,hogy te egymás után eszed,még nem ártasz vele a babádnak!! :) Valószínű azért kívántad meg,mert a babádnak erre van szüksége :)
Boldog babavárást :)
27+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!