Sírást hallottam a pocakomból. Lehetséges vagy bolond lennék?
Figyelt kérdés
Talán 3 másodperces volt, és a pocakomból jött. Most én bolond vagyok? Nagyon halk volt, de babasírás.2013. febr. 7. 17:24
1/12 anonim válasza:
???????? mivan?????? már ne haragudj de ilyenről soha az életben nem hallottam...próbáltál már te vízben kiabálni?? ez az egyik a másik meg kizártnak tartom h hallani lehetne ilyesmit...ez a kérdés most sokkolt cseppet
2/12 anonim válasza:
Csak akkor tud sírni valaki,ha levegő van a tüdejében. Ebből már rá lehet jönni,hogy vagy csak képzelődtél, vagy bolond vagy :D:P de valószinűbb,hogy csak valami mást hallottál félre:)
3/12 anonim válasza:
Sakkozni nem szokot?
Ez fizikailag lehetetlen. Nem a hadadbol jott, hsnem a kornyezetedbol.
Ha pedig nincs korulotted senki, mert elvagy szigetelve, akkor pedig kepzelodsz.
Nem tudom mi van itt mostansag, de multheten valaki morze jelzest erzett.
4/12 anonim válasza:
??? Top 10 buta kérdések elejére került.
5/12 anonim válasza:
Igen lehetséges h bolond vagy...
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 7. 18:39
9/12 anonim válasza:
Nem valószínű, lehet, hogy csak képzelted!
Nem értem, miért kell ilyen bunkón válaszolni! Ez az oldal arra való, hogy bárki BÁRMIT megkérdezhessen! Ha nem tudtok normálisan válaszolni, ne tegyétek!
10/12 anonim válasza:
Hát elég valószerűtlennek tűnik, de az egyik terheskönyv is írta, hogy elvileg már tud hangot kiadni a baba (nem emlékszem, hányadik hétre írta), csak nem hallatszik ki. Mondjuk fizikailag nem értem, levegő nélkül hogyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!