A spiropent hatassal lehet a pocaklakora is? Ma kezdtem el szedni es majd kiugrik a babam a pocakombol.
Figyelt kérdés
Elozo terhessegnel is kellett szednem, de nem ereztem a fiamat aktivabbnak, de most miota bevettem meg sem all, egyfolytaban rugdos megallas nelkul es nagyon erosen. Mint meg soha. Felek hogy rossz hatassal lehet ra.2012. jan. 27. 22:27
1/4 anonim 

válasza:

Nem, nyugalom, az nem lehet rá ilyen hatással. Pár napja az én babám is nagyon aktív, nem lehet, hogy valami front? Hány hetes vagy? :)
2/4 A kérdező kommentje:
31-ben jarunk. Es te? Te is szeded? Mar most kesz vagyok tole, remegek es ezerrel ver a szivem. Remelem hamar megszokom. Koszi a nyugtatast, remeltem is hogy nem lehet hatassal a babora.
2012. jan. 27. 22:41
3/4 anonim 

válasza:

Ó az nem jó. :( Én nem szedem, régebben sokat szedtem, asztmára, ha nagyon befulladtam. Én 24 hetes vagyok. :) Ha esetleg úgy érzed, kérdezz rá az orvosodnál. Miért kell szedned, ha megkérdezhetem?
4/4 anonim 

válasza:

Én iker terhesség végén kellett szedjem orvosi utasításra.Én is nagyon éber,aktív lettem, de a babák is. Szülés előtt 5 nappal úgy elforogtak, pedig 2.85kg és 2.80kg voltak , időre jöttek! A dokim is meglepődött... medencevéggel,és harántba lettek, császároztak.Én éreztem a spiropent hatását, de muszáj volt szedni,mert áramlást javította a babák és én köztem.De azt mondták ,a babámra ez nincs hatással.Most már lassan 6 évesek, és abszolút nem vettem észre semmit rajtuk, tökéletes kis lurkók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!