13 hetes múltam,3. gyerek, őt éreztem, vagy bolond vagyok? Kis kaparászást éreztem. Kinek mikor mozdult meg?
Nem bolondultál meg!
Én három gyerekes vagyok szintén,és 12 hetes volt a pocakomban a harmadik babóm amikor kaparászott,sőt mintha bukfencezett volna.
Köszi!
Akkor oké,itt elmélkedtem,de arra jutottam,hogy nem mondom senkinek,mert bolondnak néznek.2 napja is éreztem ezt,de úgy gondoltam,áááá,nem lehet babamozgás.
Pont most akartam ilyen kérdést írni! :-)
Én 14 hetes vagyok, de már a 12. héttől érzem a kaparászást, igaz azon a héten csak egyszer, aztán utána egyre többször. Második baba, szóval tudom, hogy milyen, ha mozog a baba, de ilyen korán megérezni? Ezek szerint lehetséges! :-)
Hát ezek szerint én vagyok a kivétel. 5. babámat várom, de én egyiket sem éreztem a 17. hét előtt, pedig nem vagyok túl nagydarab. Most még a lepény is hátul tapad, mégis csak ilyen későn vettem a jelzéseket.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy bolond vagy, inkább irigyellek kicsit.
Én pont ma írtam ki ezt a kérdést :)))
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
13+3 vagyok ma és kb egy órája végigbokszolt a bébim :))
kint álltam az udvaron és telefonáltam, nem is figyeltem..
aztán egyszercsak dumálás közben valami furát éreztem...
épp mondom a telben, hogy jajj :D lehet mozog a bébi :))
biztos vagyok benne, hogy ő volt.:))
3. baba és hátsó falon tapad.
Én a másodikat éreztem a 11. héten,halványan,a 13. héten már erőteljesen :)
Most,a 3. babánál nem vagyok biztos,hogy Őt érzem.:(
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
Üdv: 2 gyermekes,16 h.km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!