Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen szopogatós torokfertőtl...

Milyen szopogatós torokfertőtlenítő tablettát lehet terhesség alatt szedni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 11:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
tantum verde, negro
2013. febr. 7. 11:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem septofort-ot adtak a gyógyszertárban
2013. febr. 7. 11:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tantum Verde. Nekem gyógyszerész mondta, azt tudom még biztosra, hogy a Strepsilst nem szabad terhesség alatt használni, de a Tantum Verdét lehet.
2013. febr. 7. 11:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen itt van a problémám, hogy mindenki mást mond. Háziorvos szerint nem szedhetem a septofortot. Védőnő ajánlja a septofortot és a faringoprontot. A tantum verde pasztilla állítólag nem használható terhesség alatt. Szerintem ezeket nem tudja biztosra senki megmondani, és lehet hogy 1-2 napi szedés nem okoz problémát, bármelyikről legyen is szó. Nagyon bizonytalan vagyok, ez érzékelhető gondolom. A háziorvosomban sem tudok maradéktalanul bízni, mert 5 hetes terhes voltam és olyan kúrát írt fel betegségemre, amiről a nőgyógyász rögtön letiltott. Finanszírozási problémák miatt már nincs magánorvosom, így őt nem tudom megkérdezni.
2013. febr. 7. 11:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Ront ma vettem dm-ben gyerekeknek való torokra-köhögésre jó, egyébként is ehető gyógynövényes cukrot- erdei gyümölcs izű és 8féle vitamint tartalmaz.

Rengeteg gyógynövény van felsorolva rajta-lehet érdemes lenne a gyógyszertári dolgok előtt ezt megpróbálnod....

2013. febr. 7. 11:45
 6/10 anonim ***** válasza:

2-es vagyok ezt találtam

[link]

2013. febr. 7. 12:10
 7/10 anonim ***** válasza:

[link]

eza terhesség alatt szedhető gyógyszerek listája

2013. febr. 7. 12:11
 8/10 herman-belsoa válasza:
Nekem a háziorvosom Glykoseptet javasolt. 1 dl vízbe 20 csepp és avval gargalizálni. Nekem használt, meg a mézes negró. A védőnőm nem javasolta a stepsilst.
2013. febr. 7. 12:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem a nőgyógyászom a Strepsilst javasolta, én azt szoktam.
2013. febr. 7. 19:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Tehát mindenkinek mást ajánl az orvosa, ez azt jelenti hogy bármit lehet szedni pár napig, nem okoz problémát. Ezt szűrtem le.
2013. febr. 7. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!