Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok a gravibárol és a femibionrol?
Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 08:46
11/16 anonim válasza:
Első vagyok.
Én mindig este lefekvés elött veszem be, lehet hogy ezért is nem voltam tőle soha rosszul.
12/16 frászkarikaborsó válasza:
egyiktől sem volt semmi bajom, de mivel más-más az összetétele, én felváltva szedtem, egyik nap ilyet, másik nap olyat. Úgysem elég egy csomag a terhesség végéig, így meg legalább nem mindig ugyanazt kapta a szervezetem :)
13/16 A kérdező kommentje:
10-es válaszolónak. Biztos nem lehetsz olyan szegény ha ezt spórolásnak hívod. Van akinek nincs minden hónapba 4000ft feleslege főleg egy 2 és fél éves ovis gyerek mellett. Én csak próbálom meg találni a legjobb és olcsóbb vitamint. Az olcsóbb is ugyan olyan jó szerintem mint a nagyon drága.
2013. febr. 7. 10:20
14/16 anonim válasza:
Én femibion 800-zal kezdtem, semmi bajom nem volt vele. A 400-ast túl drágának tartottam, ezért gravidát vettem. Pár napig jó volt, utána viszont kihánytam, vagy ha nem, akkor is nagyon rosszul voltam tőle. Próbáltam evés előtt-alatt-után-sokkal evés után, egészben, felezve, de sehogy nem volt jó, úgyhogy végül megvettem a femibion 400-at. Jobban örültem volna, ha bejön a gravida, mert olcsóbb is, és magyar is. Nem hiszem, hogy a vitamin hibája lenne, hogy nem bírtam. Ilyen a szervezetem.
Próbáld ki, amit kinéztél, szerintem egyszerre kisebb adagot érdemes venni először, és kiderül.
15/16 anonim válasza:
Én is femibion 800-at szedek. Teherbeesés előtt állok. Viszont nem drágább a többinél ha azt veszed, mert e mellé külön nem kell folsavat venni, ami kb 1200 ft pluszba, a többi mellé nem árt. A femibionba van jód, amire szintén szükség van, kivéve ha pajzsmirigy problémával küzdesz.Akkor tilos a femibion
16/16 anonim válasza:
Előző vagyok. A Femibionból a 400-as majdnem duplájába kerül a 800-asnak, én dobtam egy hátast a gyógyszertárban. De végül megvettem, nem akartam kipróbálni, hogy mástól is hányok-e, vagy csak a gravidától, mert úgy voltam, hogy 2-3000 Ft-ért megvenni és nem beszedni sem éri meg túlzottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!