Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek mi a véleményetek,...

Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok a gravibárol és a femibionrol?

Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 08:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia!

A Femibion drága és én rosszul voltam tőle, émelyegtem már teherbe esés elött is. Amikor teherbe estem Gravidát vettem, jó áron van, főleg a 90db-osa és semmi bajom nincs tőle. :)

32hkm

2013. febr. 7. 08:49
 2/16 A kérdező kommentje:
én is a gravida mellett vagyok jobban, mert azt egészségp. kátyára is lehet venni. Meg tényleg jo ára van. K¨pszi a választ. Én most vagyok a 12hét végén :)
2013. febr. 7. 08:55
 3/16 anonim ***** válasza:
Most szeded valamelyiket? Én is a gravidát vettem. Annyi, hogy étkezés közben, vagy közvetlenül utána vedd majd be, mert éhgyomorra sokaknak (nekem is) kijött.
2013. febr. 7. 09:05
 4/16 anonim ***** válasza:
Nekem femibiont írtak, de egy hét után abbahagytam mert nagyon rosszul voltam a terhesség elején, és nem bírtam szedni. Később sem szedtem be! A vérképem végig jó volt és 3490g al született a kislányom!
2013. febr. 7. 09:05
 5/16 anonim ***** válasza:
Én az összes létezö terhesvitamintól hánytam:D de a gravida maradt meg a legjobban bennem.Most hogy már megvan a kicsi,a tej miatt újra szedni fogom:)
2013. febr. 7. 09:06
 6/16 A kérdező kommentje:
Ma kezdem el szedni. A lányommal nem szedtem semmit ezért most ugy gondolom hogy jobb lesz ha szedem különben ö egészséges lett 3200 gr és 50 cm volt :)
2013. febr. 7. 09:11
 7/16 anonim ***** válasza:
Femibiont szedtem, semmi bajom nem volt tőle.
2013. febr. 7. 09:13
 8/16 anonim ***** válasza:
Én is gravidát szedek. De én is csak étkezés után tudom bevenni, mert üres pocakkal kijön.
2013. febr. 7. 09:17
 9/16 anonim ***** válasza:
Én Elevitet szedtem, rosszul voltam tőle. Femibionra váltottunk, és azt szedtem a terhesség végéig, sőt ugye lehetne szedni a szoptatás alatt is. Nekem bevált.
2013. febr. 7. 09:18
 10/16 anonim ***** válasza:
Femibiont szedek, már a teherbeesés előtt egy hónappal is azt szedtem.SEMMI bajom nincs tőle,a vérképen nagyon jó és a baba is szépen nő!Csak jót tudok róla mondani,és nem mellékesen a jelenleg Magyarországon kapható legjobb terhesvitamin.Az meg, hogy drága igaz, de könyörgöm ne ilyeneken próbáljunk meg spórolni.Szerintem ez elég fontos dolog.
2013. febr. 7. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!