Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyit hizott az utolso...

Ki mennyit hizott az utolso honapban?

Figyelt kérdés
36 hetesek vagyunk es mar 20 kilonal tartunk,arra lennek kivancsi h az utolso hetekbe mennyire lehet meg szamitani?
2013. febr. 6. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez egyénenként eltérő. Én a középső időszakban híztam tőbbet, a végén meg már semennyit sem. A 34. héttől a végéig stagnált a súlyom.
2013. febr. 6. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is egyéni függő mert én 2kg híztam eddig 31hetes vagyok
2013. febr. 6. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:
37. héten szültem, addig össz-vissz 8 kg jött fel, de az utolsó 3 hétben már egy dekát sem híztam!
2013. febr. 7. 08:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Az első terhességemnél az utolsó percig híztam, mintha kötelező lett volna. 22kiló jött fel.

Most 37hetes vagyok, eddig minden hónapban megint "kötelezően" híztam a 3-4kilót (még a hányós időszakban is!). A 36. és 37.hetes terhesgondozáson viszont először 4hét alatt 10deka minusz, most meg 1hét alatt 60deka minuszom lett! Nem akartam még magam se elhinni . A védőnő erre csak azt kérdezte, h írjon be akkor többet? :-) persze nem tette. :-)

2013. febr. 7. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!