Az utolso honapban, az hogy nehany napja furcsan puffadt az arcom, es ugy erzem magam mintha beteg lennek, es gyenge, valamint van hogy ismet hanyok, az jelentheti azt h hamarosan szulok?
Figyelt kérdés
Ha igen kb mennyi ido, hasonlo tapasztalatok? Mar eleg nehezen viselem szinte mindenre keptelen vagyok..
35+4 hetes kismama
2012. aug. 24. 22:37
1/3 anonim válasza:
Kezed-lábad is puffad? (Nekem ez a kettő igen, mondtam a férjemnek, azonnal szóljon, ha az arcomat is úgy látja.) Ha igen, nézd meg a vérnyomásod, nincs-e 140. Ha az is, akkor a pisidet nézesd meg védőnővel.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, neha a kezem is, a labam meg szinte mindig! De vernyomasom is rendben es feherjeurites sincs mar megneztek!
2012. aug. 25. 06:52
3/3 anonim válasza:
De úgy érted, hogy ebben a néhány napban is megnézték, amióta puffad az arcod?
Nekem a 3. héttől van dagadás a bokámon és kb. a 16. héttől a kezem is. Ezért is mondtam a páromnak, figyeljen az arcomra, mert akkor egyből mennék megnézetni a másik kettőt.
Most 24+5 hetes vagyok.
Pont a héten mondták vérvétel közben, hogy az esetleges kiugró vérnyomást is kell figyelni. Csak nem tudom, hogyan, nincs mérőnk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!