Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez jelentheti már a közeledtét?

Ez jelentheti már a közeledtét?

Figyelt kérdés

Óránként körülbelül 4-5-ször keményedik a hasam, mozdulatra még erősebben, közben érzem, mintha a babám az alhasamban nyomna valamit, néha meg is fájdul picit, ritkán a combom felső részébe is belenyilal a fájdalom. Elképzelhető, hogy nincs már sok hátra szülésig?

39+1hkm

2012. júl. 26. 23:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Mivel már 39 hetes vagy, emberi számítások szerint sincs sok hátra.

A tüneteid tarthatnak még egy hétig is, vagy akár meg is szülhetsz reggelig. Nem lehet tudni.

2012. júl. 26. 23:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem szülés előtt semmi jelei nem voltak. Fáradékonyabb voltam, de ebben az időben természetes. Este lefeküdtem, éjjel egyszer felkeltem pisilni. 3-kor elment a párom dolgozni, 4-kor pedig megvolt az első fájás. De előtte se jósló fájásom nem volt, se derék, semmim nem fájt. Mindenkinél változó.
2012. júl. 27. 00:02
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
40 hetesen mégis milyen válaszra számítasz? Hogy még heteid vannak?
2012. júl. 27. 00:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első 2 válaszolónak. 3. válaszoló meg nem tud olvasni és nem ismeri a számokat, 39 hetes vagyok, nyilván nincs sok hátra, csak normális válaszokra voltam kíváncsi.
2012. júl. 27. 00:13
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

39+1=39

Köszönjük Emese

2012. júl. 27. 00:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, a 39+1 azt jelenti, hogy 39 hetes és egy napos. Úgyhogy valóban köszönjük Emese....
2012. júl. 27. 04:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Tehát ha 39+1 akkor az azt jelenti, hogy belépett a 40. hétbe, drága Emese!
2012. júl. 27. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!