Az utolsó hónapban állandóan pakolok magam körül?
De ez nem a fészekrakó ösztön, hanem az "amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra". Attól félek, hogy beindul a szülés, ezért olyan dolgokat csinálok meg egyből, amikkel máskor vártam napokat is. Például össze szoktam gyűjteni több mosógépnyi vasalnivalót, de most nem, most mindent egyből kivasalok, ahogy megszárad. Nem szoktam egyből kiszedni a mosogatógépet, hanem néha csak másnap, de most egyből, amint lejár. És még sok ilyen dolog van.
Ez nem a fészekrakó ösztön, mert azt ismerem (harmadik babámmal vagyok az utolsó hónapban). Most inkább az van bennem, ha elmegyek szülni, akkor minden rendben legyen itthon és ne akkor kelljen ezeket megcsinálni, mikor már három gyerekem lesz.
Van még így valaki többedik terhesség során?
Jó lenne ezeket a szokásokat megtartani, kár, hogy csak fellángolás részemről.
hát pedig ez fészekrakó, csak máshogy éled meg, mint az előző terhességeid során!
Gratulálok a picihez!
Lehet, hogy igazad van :)
Bár számomra a fészekrakás konkrét nagytakarítást jelent.
Nekem most csak az jár a fejemben, hogy két gyerek mellett még van időm vasalgatni, három gyerek mellett meg nem tudom mi lesz.
Aztán lehet, hogy tényleg ez is a fészekrakás része :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!