Utolsó hónapban lévő kismamák, ti is ügyetlenek vagytok?
Mert én nagyon! Ma már sírva fakadtam, mert egyszerűen nincs erő a kezeimben és sok mindent elejtek. Szétszórok,elejtek dolgokat, sután fogom meg, gyenge vagyok. Borzasztó!
Ti hogy vagytok ezzel? Vagy csak én szenvedek? Bár ezt kétlem... Üdv, 37+4hkm.
Én is mindent elejtek, és mindenért le kell hajolnom, ami kicsit kellemetlen már ekkora hassal, pedig én még csak most léptem be a 8. hónapba :)
31hkm
Én nem érzem magamat ügyetlennek,inkább megint mindig fáradt vagyok,mint az elején. :D Most épp nagy takarítok,közbeékelve néhány perc szünettel,mikor is gép elé ülök 4-5 percre,aztán megyek is vissza.
37+1hkm.
Inkább az idegesít, hogy nagyon hamar kimerülök:) Ne aggódj, inkább pihenj sokat, ez is elmúlik:)
Ne sírj, gondolj inkább a kicsire, nemsoká itt lesz kint:)
Kitartás!
38+2:)
Bár nekem még van hátra egy pár hét, de Én csak az elfáradást utálom. :) Reggel simán alszok fél 9ig (elötte sose), és ebéd után is alszok 2 órát. Első baba, még megtehetem :) Igyekszem előre sokat pihenni :D
Egyébként egyenlőre minden más megy, lehajolás nehezebb, meg az ágyból kikelés. De a cipő, zoknihúzás, körömfestés, minden megy egyedül :)
30hkm
Szia!
Én is teljesen ki vagyok borulva, hogy semmit sem tudok megcsinálni. Mindent elejtek, kiborítok, de még ez hagyján, az a bosszantó, hogy nem tudok érte lehajolni, hogy felvegyem/feltakarítsam. Úgy szoktam, hogy lehuppanok a földre, úgy veszem fel ami leesik, de utána megint bajban vagyok, mert nem tudok felállni. Ekkor szólok a férjemnek, hogy jöjjön és állítson fel.
Tegnap este már én is sírtam, mikor nem tudtam felállni a székből. Annyira szenvedek, tehetetlennek érzem magam, de úgy látom, hogy nem csak én vagyok így ezzel. 1-2 hete értettem meg, hogy miért is hívják a várandósságot terhességnek. Végig imádtam kismama lenni, lelkileg most is, de fizikailag már tényleg tehernek érzem néha.
Muszáj valahogy kibírni, megéri! :)
Kitartást mindenkinek és boldog babázást!
Üdv, 34 hetes km
Ügyetlen vagyok,még a kutyát se tudom kivinni,mert leejtem a pórázt percenként,a hámot nem tudom ráadni.Ma mentem CTG-re adott a doki egy pohár vizet/még szerencse,hogy műanyag pohárba/,erre kiejtem a kezemből.Mindenen sírva fakadok.Mai produkció:férjem mondta,hogy nemsokára már nem lesz üres a kiságy,erre sírva fakadok.Nem tudom mi van velem,de ez nagyon bosszantó:D
üdv,39 hetes kismama
énmár kész idegroncs vagyok, péntekre voltam kiírva és még mindig semmi...
kiesik nekem is a kezemből minden és járkálok fel-alá, mint egy felhúzott játék...
ne aggódj, koordináció kicsit megváltozik, tudod a tested súlypontja is átvándorol máshová :D
majd , ha már nem lesz hasad, úgy fogsz járni, mint a részeg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!