Van itt olyan aki fogamzásgátló elhagyása után egyből elkezdett próbálkozni a babával de csak 2. hónapban lett terhes?
Milyen gyógyszert szedtetek és mennyi ideig?
Köszi mindenkinek!
Szia!
Én harmonetet szedtem 10 évig,abbahagytam rögtön az első hónapban sikerült a baba,aztán szoptatás után szedtem megint ezt 1 évig,majd abbahagytam és második hónapban sikerült a kistesó!:)
Nem kell várni vele....pár nap alatt kiürül a szervezetből ezért tudsz egyből teherbe esni...
Orvostól is kérdeztem és ő is mondta hogy nálunk ez a tévhit hogy várni kell....sok cikket is olvastam erről
Max azért jó várni mert ilyenkor nem igazán lehet tudni mikor van peteérés és így a fogantatás/szülés ideje pontatlan
5 évig szedtem. 2011. márciusban abbahagytam, szeptembertől próbálkoztunk élesben, fabruár első hetében pozitív teszt.
Szerintem érdemes legalább 3 hónapot várni.
Nekem az első 3 hónapban meg volt bolondulva a szervezetem. A menstruációm hébe-hóba jött meg, kevesebb ideig tartott stb. Aztán kb. nyárra rendeződött.
25hkm
Mind a 3x a gyógyszer abbahagyása utáni második hónapban lettem terhes.
Elsővel harmonetet szedtem a terhesség előtt 4 évig, másodiknál yasminelle-t szedtem 1 évig, harmadiknál lindynette-t szintén 1 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!