Fogamzásgátló mellett terhes?
rendszeresen szedek gyógyszert,és rendszeres szexuális életet is élünk,most 3 napja mégse jött meg.amióta gyógyszert szedek ilyen még nem történt velem.Ha mégis terhes lennék nem lett baja a gyógyszertől a babának?járt más is így.
már van 2 fiam,a pici most 2 éves.
Én így jártam, még 4 évvel ezelőtt. A mai fog gátlók, már nem olyan nagy hormon tartalmúak, mint régen, így nem olyan ártalmas. Beszéld meg nőgyógyásszal. Én megtartottam, és tökéletesen egészséges. :)
Tesztet nem csináltál?
na és pozitív lett?
írd már meg
köszike
A kisfiam Mercilon szedése mellett fogant - mivel a lányunk egy enyhe fejlődési rendellenességgel született, meg hát az esetleges tabletta-mellékhatások miatt -, ezért mi most a második várandósságnál megjártuk a SOTE genetiaki tanácsadását és Czeizel Intézetét is, mindkét helyen megnyugtató válaszokat kaptunk. Ezek a mai tabik nagyon alacsony hormontartalmú készítmények, pont ezért is lehetséges a teherbeesés akkor is, ha az ember pontosan szedi (persze igen csekély a lehetőség, de mégiscsak van rá példa. Pl én, mert nem szedtem antibiotikumot sem egyéb gyógyszert, nem voltam beteg, nem hányta m kis stb...).
nálunk a vizsgálatok is megerősítették, hogy egészséges a baba. Ennek ellenére azért volt bennünk némi félsz, de hál istennek a dokiknak lett igazuk és makkegészségesen született a kisfiunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!